خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار مازندران: به دنبال ارتباط تنگاتنگ با دانشگاهیان و نخبگان هستیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 14:53
استاندار مازندران گفت: ما به دنبال ارتباط تنگاتنگ با دانشگاهیان و نخبگان هستیم و استانداری را خانه دوم آنان می دانیم.
مازندران،علمي،نخبگان،استان،پسماند،دانشگاهيان،استانداري،استان ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، مهدی یونسی رستمی، استاندار مازندران در نشست با نخبگان استان از اقدامات گسترده در حوزه مدیریت پسماند، فاضلاب، منابع آبی و توسعه فناوری‌های نوین خبر داد و اظهار داشت: درهای استانداری به روی نخبگان و دانشگاهیان همواره باز است.
وی افزود: در حوزه پسماند، با همکاری سرمایه‌گذاران و مشاوران برجسته دانشگاه‌های خواجه نصیر و دیگر مراکز علمی، پروژه‌ای علمی و عملیاتی آغاز شده است که با نظارت دانشگاهیان، تا نیمه دوم امسال حدود 70 درصد پسماند استان به روش‌های نوین و علمی مدیریت خواهد شد.
این اقدام، یادگاری ارزشمند از دولت چهاردهم برای مردم مازندران خواهد بود.
استاندار مازندران با اشاره به نقش نخبگان گفت: استانداری مازندران با تشکیل گروهی 32 نفره از متخصصان حوزه‌های اقتصاد، عمران، جنگل، آب و گردشگری، هر دو تا سه هفته یک موضوع را تحلیل و بررسی می‌کند.
این تعامل علمی، پشتوانه تصمیم‌گیری‌های اجرایی استان است.
شورای برنامه‌ریزی استان نیز موظف است در هر جلسه از چهره‌های علمی اثرگذار بهره‌مند شود.
مقام عالی دولت در مازندران تأکید کرد: هیچ مشکلی در استان بدون هم‌صدایی، همکاری و توانمندی نخبگان قابل حل نیست.
ما به دنبال ارتباط تنگاتنگ با دانشگاهیان و نخبگان هستیم و استانداری را خانه دوم آنان می‌دانیم.
حتی در موضوعات استخدامی نیز تا زمانی که در خدمت مردم هستم، از ظرفیت‌های علمی و خلاقانه شما بهره خواهم گرفت.
وی خاطرنشان کرد: مازندران باید به سمت فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی حرکت کند.
اگر بتوانیم از سنت فاصله بگیریم و به سمت نوآوری برویم، منابع تولیدی افزایش یافته و رفاه اجتماعی برای همه شهروندان فراهم خواهد شد.
من نه تنها استاندار، بلکه سخنگو و صدای شما هستم؛ برادر بزرگ شما که وظیفه‌اش حل مشکلات و شنیدن دغدغه‌های شماست.
انتهای پیام/