خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ در دنیای موازی؛ ادعای عجیب پایان جنگ غزه در چند هفته

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 13:24
ترامپ در اظهاراتی به شکلی غیرمنتظره ادعا کرد که جنگ در نوار غزه ممکن است طی دو یا سه هفته آینده به پایانی «خوب و قطعی» برسد.
غزه،پايان،اسرائيل،جنگ،تروريستي،رژيم،برسد،هفته

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که جنگ در نوار غزه ممکن است طی چند هفته آینده به پایان برسد.
او جزئیاتی در مورد چگونگی پایان جنگ و نسل کشی رژیم تروریستی اسرائیل در غزه ارائه نکرد.
ترامپ در جریان دیدار خود با لی جه‌میونگ، رئیس‌جمهور کره‌جنوبی، در دفتر بیضی کاخ سفید، مدعی شد که «به طور فشرده» با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، در تماس است و به او اطلاع داده که جنگ باید «به زودی» به پایان برسد.
او بدون ارائه هیچ جزئیاتی ادعا کرد: «فکر می‌کنم طی دو یا سه هفته آینده، یک پایان خوب و قطعی در کار خواهد بود گفتن این حرف سخت است، چرا که آنها هزاران سال است که در حال جنگ هستند، و من فکر می‌کنم ما کار بسیار خوبی انجام می‌دهیم، اما باید به پایان برسد.
البته مردم نمی‌توانند ۷ اکتبر را هم فراموش کنند.»
ترامپ همچنین به تلاش‌های استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، برای تامین آزادی اسرا باقی‌مانده در غزه و ارسال کمک‌های غذایی در بحبوحه وخامت بحران انسانی و گرسنگی در نوار غزه اشاره کرد.
ادعاهای رئیس‌جمهور آمریکا درباره پایان قریب‌الوقوع جنگ در حالی بیان می‌شود که رژیم تروریستی اسرائیل حملات نظامی خود را در شهر غزه گسترش داده است، شهری که نتانیاهو آن را «یکی از آخرین سنگر‌های حماس» توصیف کرده است.
کنترل بزرگترین شهر در شمال غزه، ارتش رژیم تروریستی اسرائیل را ملزم می‌کند که ۶۰ هزار نیروی ذخیره اضافی فراخوانده و خدمت ۲۰ هزار نفر دیگر را تمدید کند.
آوی دفین، سخنگوی ارتش اسرائیل، هفته گذشته اعلام کرده بود که نیرو‌های اسرائیلی از پیش اولین گام‌ها را برای یک عملیات بزرگ‌تر برداشته‌اند.
منبع: سی ان ان عربی