خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بهره‌برداری از فاز دوم روددره فرحزاد در اواخر شهریور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 12:06
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران گفت: پروژه ۱۵۷ هکتاری روددره فرحزاد در سه فاز اجرا شده و آخرین فاز آن در اسفندماه امسال افتتاح می‌شود.
فاز،هكتار،پروژه

باشگاه خبرنگاران جوان ـ علی‌محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اقدامات شهرداری در رابطه با احیا و ساماندهی رود دره فرحزاد اظهار کرد: پروژه ساماندهی رود دره فرحزاد با مساحتی بالغ بر ۱۵۷ هکتار در سه فاز طراحی و اجرا شده است.
وی در رابطه با فاز نخست این طرح افزود: فاز نخست این پروژه به مساحت ۵۴ هکتار در آبان‌ماه سال ۱۴۰۳ به بهره‌برداری رسیده است.
مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران درباره سایر فاز‌های این پروژه گفت: فاز دوم رود دره فرحزاد ۵۳ هکتار و فاز سوم نیز ۵۰ هکتار وسعت دارد.
مختاری در ادامه تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، فاز دوم این پروژه در اواخر شهریور امسال افتتاح خواهد شد و فاز سوم نیز در اسفندماه امسال به بهره‌برداری می‌رسد.
منبع: مهر