خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ کشته و ۴ زخمی در پی توفان شدید رومانی

مهر | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 12:06
خدمات اورژانس روز سه شنبه اعلام کرد که پس از توفان شدید در رومانی، سه نفر کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند.
شهرستان،نفر،بخارست،توفان،درخت

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از یورو نیوز، بازرسی کل موقعیت‌های اضطراری گزارش داد که توفان ۱۸ شهرستان و پایتخت این کشور، بخارست، را درنوردید و موجب سقوط بیش از ۲۴۰ درخت و تیر برق شد، ده‌ها زیرزمین و حیاط را آب گرفت و به بیش از ۷۰ خودرو آسیب رساند.
در شهرستان آرگس، سقف یک ساختمان بر روی سه نفر فرو ریخت و یک پسر ۱۸ ساله کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
در شهرستان ایلفوف، شمال بخارست، دو نفر که در دریاچه اسناگوف کایاک سواری می‌کردند، پس از واژگونی قایقشان در آب‌های خروشان غرق شدند.
در شهرستان پراهووا و بخارست، دو نفر دیگر به ترتیب بر اثر ریزش سقف و برخورد با درخت مجروح شدند.
رومانی در تابستان امسال با دوره‌های مکرر آب و هوای نامساعد روبرو بوده است و مقامات از ساکنان خواسته‌اند که هنگام صدور هشدار توفان، پناه بگیرند.