خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی 560 فرصت سرمایه گذاری به ارزش 3500 میلیون یورو در مازندران

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 04 شهریور 1404 - 09:30
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از شناسایی 560 فرصت سرمایه گذاری به ارزش 3500 میلیون یورو در مازندران خبر داد.
مازندران،اقتصادي،گردشگري،استان،توسعه،فقره،كشاورزي،استانداري، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد ابراهیم تولایی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران اظهار داشت: دولت چهاردهم با شعار 12 ماه تلاش، 12 روز دفاع برنامه های خود را منطبق با سیاست‌های مقام معظم رهبری و تدابیر رئیس جمهور اجرایی کرد و عملکرد مطلوبی در تحقق برنامه‌ها داشته است.
وی به جایگاه اقتصادی استان مازندران اشاره کرد و گفت: مازندران در تولید بعضی از فرآورده های کشاورزی، خدمات و صنعت رتبه اول تا چهارم را در کشور دارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با بیان اینکه 8 درصد ارزش افزوده کشاورزی کشور، 13 درصد صنعت و 7 درصد خدمات کشور مربوط به مازندران است، گفت: در مجموع مازندران در رتبه 7 فعالیت های تولید ناخالص ملی کشور قرار دارد.
تولایی با اشاره به اینکه 560 ظرفیت سرمایه گذاری اقتصادی با برآورد سرمایه‌گذاری 3 هزار و 502 میلیون یورو شناسایی شد تا تبدیل به طرح و برنامه شود، ادامه داد: درصدد هستیم با جذب سرمایه بتوانیم گامی برای توسعه استان برداریم.
وی با تاکید بر اینکه ماهیت فعالیت اقتصادی در مازندران، کشاورزی است و بر اساس سیاست های تدوینی استاندار، اولویت توسعه استان، کشاورزی است، اظهار داشت: گردشگری، صنعت و اقتصاد دریامحور فرصت های دیگری برای توسعه استان هستند.
وی درباره عملکرد یکساله دولت چهاردهم در حوزه اقتصادی گفت: در زمینه افزایش سرمایه گذاری 243 طرح اقتصادی به بهره برداری رسید همچنین 50 هزار و 406 مجوز کسب و کار، 182 موافقت اصولی، 82 فقره پروانه بهره برداری در بخش کشاورزی، 667 فقره جواز تاسیس صنعتی، 322 فقره پروانه بهره برداری صنعتی، 74 فقره طرح توسعه صنعتی، 179 فقره موافقت اصولی در بخش گردشگری، 2 هزار و 593 مجوز در حوزه صنایع دستی از برش های عملکردی دولت چهاردهم در حوزه معاونت اقتصادی استانداری مازندران است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با بیان اینکه گروه های کارشناسی با کمک دانشگاه ها تشکیل شد که هسته های مشورتی استاندار مازندران هستند، ادامه داد: با نظر دانشگاه صنعتی نوشیروانی تصمیم گیری هایی در بخش اقتصاد دریا محور، گردشگری و توسعه بنادر اتخاذ شد.
این مسئول خاطرنشان کرد: اگر قرار است مبنای فعالیت های ما بر پایه دانش باشد، باید پارک علم و فناوری تقویت شود و شرکت های دانش بنیان گره گشایی در بخش توسعه استان داشته باشند و فعالیت هایی را به نمایش بگذارند که فردای مازندران را بهتر از قبل ببینیم چراکه خلق ثروت، دانش و منابع در استان باید انجام شود.
انتهای پیام/