خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 04 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت بی‌منت رمز موفقیت دولت‌هاست - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 03 شهریور 1404 - 19:13
امام جمعه بهاباد در دیدار با مسئولان شهرستان، استمرار روحیه جهادی و خدمت صادقانه به مردم را عامل اصلی موفقیت دولت در هفته دولت دانست.
دولت،هفته،بهاباد،تلاش،جهادي،فرماندار،شهداي،موفقيت،دفاع،باقري ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ابراهیمی‌بشکانی امام جمعه بهاباد در دیدار با فرماندار و اعضای ستاد بزرگداشت هفته دولت، استمرار روحیه جهادی و خدمت بی‌منت به مردم را رمز اصلی موفقیت دولت دانست.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس، شهدای دولت شهیدان رجایی و باهنر و همچنین رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله رئیسی و یارانش، اظهار کرد: تداوم تلاش جهادی و نگاه بی‌منت به مردم، مهم‌ترین عامل پیشرفت و موفقیت دولت در هفته دولت است.
امام جمعه بهاباد ضمن تقدیر از اقدامات دولت در جهت رفع محرومیت‌ها و حل مشکلات مردم، افزود: روحیه جهادی به معنای کار شبانه‌روزی، نگاه انقلابی و دلسوزانه به مسائل و تلاش برای آبادانی کشور بدون هیچ چشم‌داشتی است.
وی با تاکید بر اینکه دولت‌ها باید این موضوع را در تمام کارهای خود لحاظ کنند تصریح کرد: چنین رویکردی ضامن تعالی جامعه و پیشرفت در همه عرصه‌ها خواهد بود.
در ادامه این دیدار، محمد باقری فرماندار بهاباد با تبریک هفته دولت و یادآوری رشادت‌های شهدای دولت و دفاع مقدس، گزارشی از خدمات و اقدامات دولت در شهرستان ارائه داد.
فرماندار بهاباد بیان کرد: هفته دولت فرصتی ارزشمند برای تبیین دستاوردهای نظام و ارائه گزارش عملکرد خادمان ملت به مردم است.
تلاش مجموعه فرمانداری بر پایه کار جهادی و حل دغدغه‌های مردم است و امیدواریم با اتکا به خداوند متعال و پشتکار، این مسیر خدمت را با موفقیت ادامه دهیم.
وی افزود: هفته دولت نماد انسجام ملی و عزم مشترک برای ساختن ایرانی آباد و عدالت‌محور است.
امروز، در پرتو رهنمودهای رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت وفاق ملی، فضایی نوین از همدلی و تلاش جمعی برای تحقق آرمان‌های انقلاب شکل گرفته است.
باقری در پایان به شعار هفته دولت امسال اشاره کرد و گفت: این شعار با عنوان «12 ماه تلاش و 12 روز دفاع» نام‌گذاری شده و در شهرستان بهاباد نیز شاهد افتتاح 20 طرح عمرانی و خدماتی با حضور مسئولان استان خواهیم بود.
انتهای پیام/781