خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرد و غبار شدید بندرعباس را فرا گرفت/کاهش دید افقی به کمتر از 50 متر

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 03 شهریور 1404 - 17:53
طوفان شدید گرد و خاک امروز بندرعباس را در شرایط بحرانی قرار داد؛ شدت این پدیده به حدی است که دید افقی در سطح شهر به زیر 50 متر کاهش یافته و مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد کرده است.
شهر،بندرعباس،گرد،قرار

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، از ساعتی پیش موجی از گرد و غبار غلیظ سراسر شهر بندرعباس و مناطق اطراف را فرا گرفته و نفس‌کشیدن را برای مردم دشوار کرده است شدت این پدیده جوی به گونه‌ای است که دید افقی در بسیاری از نقاط شهر به کمتر از 50 متر رسیده و شرایط تردد وسایل نقلیه را با اختلال جدی همراه کرده است.
شهروندان بندرعباس می‌گویند که این حجم از گرد و خاک کم‌سابقه بوده و هم‌اکنون معابر اصلی شهر تحت‌تأثیر مستقیم این طوفان قرار دارد.
براساس گزارش‌های دریافتی، هم‌اکنون کیفیت هوا در وضعیت ناسالم قرار گرفته و دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی نسبت به پرهیز از حضور غیرضروری در سطح شهر هشدار داده‌اند.
انتهای پیام/864