خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناور شدن تعطیلات هفتگی برای کاهش آثار قطعی برق

مشرق | اقتصادی | دوشنبه، 03 شهریور 1404 - 17:53
رئیس اتاق تهران پیشنهاد داد که با توجه به تعطیلی برخی شرکت‌ها بخاطر قطعی برق، لایحه‌ای مبنی بر شناور شدن تعطیلات هفتگی کارگران تهیه شود.
برق،تعطيلات،تعطيل،قطعي،جمعه

به گزارش مشرق، محمود نجفی عرب - رئیس اتاق تهران - با اشاره به اینکه در شرایط فعلی و با توجه به قطعی برق شرکت‌ها در روزهای مختلف هفته می‌توان لایحه‌ای را مبنی بر شنارو شدن تعطیلات هفتگی تهیه کرد، توضیح داد: درباره کارخانه‌ها و شرکت‌های استان تهران باید در نظر داشت که الان برخی از آن‌ها سه روز در هفته قطعی برق دارند و بعضا از ۶ بعد از ظهر تا ۱۲ شب برق آن‌ها قطع می‌شود.
او ادامه داد: از آن‌جا که دکتر ربیعی خودشان قبلا در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده‌اند، به ایشان پیشنهاد دادم وقتی برخی شرکت‌ها به دلیل قطعی برق شنبه و یک‌شنبه تعطیل هستند برخی شرکت‌ها هم بخاطر همین موضوع دوشنبه و سه‌شنبه تعطیل می‌شوند، بهتر است لایحه‌ای را برای شناور کردن تعطیلات کارگران در شرکت‌های مختلف تهیه کنیم.
رئیس اتاق تهران با مطرح کردن موضوع فوق تصریح کرد: وقتی این اتفاق رخ می‌دهد ناچاریم پنج‌شنبه و جمعه کارگرها را به شرکت بکشانیم که در آن صورت باید به آن‌ها جمعه کار و پنجشنبه کاری پرداخت کنیم.
به نظرم می‌شود یک پیش نویس لایحه تهیه کنیم تا تعطیلات هفتگی شناور شود.
اگر شنبه و یک‌شنبه را تعطیل می‌کنید در آن صورت جمعه کار یا پنج‌شنبه کار پرداخت نمی‌کنیم.