خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نصاب تازه در تولید نفت

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 03 شهریور 1404 - 14:40
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: تولید نفت خام در ابتدای شهریور امسال به بالاترین سطح خود در هفت و نیم سال اخیر رسید.
نفت،صنعت،شركت،چهاردهم،گاز

باشگاه خبرنگاران جوان - «حمید بورد» با بیان اینکه فراز و نشیب‌های عرصه تولید، صنعت نفت کشور را استوارتر از گذشته کرده است، گفت: این دستاورد به‌عنوان یکی از خاطرات غرورآفرین صنعت نفت ثبت می‌شود و می‌تواند آغازی روشن برای افق‌های پیش‌رو در فعالیت‌های دولت چهاردهم باشد.
وی با اشاره به سیاست‌های کلان دولت چهاردهم گفت: در سال ۱۴۰۳ با تمرکز مدیریت صنعت نفت بر اولویت‌های ساختاری شرکت ملی نفت ایران، برنامه‌ریزی هدفمندی برای برداشت حداکثری از منابع نفت و گاز هم‌پای توسعه صادرات انجام شد تا ضمن افزایش بهره‌وری و رونق اقتصادی، تحقق چشم‌انداز توسعه کشور تضمین شود.
به گفته معاون وزیر نفت، بخش عمده افزایش ظرفیت تولید نفت در سال جاری در مناطق نفت‌خیز جنوب، غرب کارون و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز اروندان محقق شده و بخشی دیگر نیز با اجرای طرح‌ها و به مدار آوردن چاه‌های جدید و واحد‌های نمک‌زدایی در شرکت نفت مناطق مرکزی ایران به دست آمده است.