خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 03 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح و کلنگ زنی 66 پروژه در دیلم با سرمایه گذاری 1600 میلیارد تومان

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 03 شهریور 1404 - 14:13
فرماندار دیلم با اعلام خبر افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 66 پروژه عمرانی و اقتصادی در این شهرستان، از جذب سرمایه 1600 میلیارد تومانی و رشد کم سابقه در هفته دولت امسال خبر داد.
ديلم،عمليات،تومان،پروژه،اجرايي،آغاز،اقتصادي،افتتاح،عمراني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر دیلم، اسماعیل کاظمی، فرماندار دیلم، صبح امروز در آیین افتتاح پروژه‌های عمرانی و اقتصادی این شهرستان که با حضور استاندار بوشهر برگزار شد، اعلام کرد: در هفته دولت امسال، شهرستان دیلم شاهد افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 66 پروژه عمرانی و اقتصادی با مجموع سرمایه‌گذاری یک‌هزار و 600 میلیارد تومان است.
وی با اشاره به جزئیات این طرح‌ها افزود: از این تعداد، 28 پروژه قابل افتتاح و بهره‌برداری است و عملیات اجرایی 38 پروژه دیگر نیز آغاز می‌شود.
این پروژه‌ها شامل طیف وسیعی از حوزه‌های عمرانی، خدماتی و اقتصادی هستند که تحول چشمگیری در مناطق روستایی و شهری دیلم ایجاد خواهد کرد.
کاظمی ادامه داد: در بخش عمران روستایی، با سرمایه‌ای افزون بر 14.5 میلیارد تومان، طرح‌های متعددی برای بهبود زیرساخت و زندگی روستائیان به بهره‌برداری رسید.
همچنین، در حوزه عمران شهری، 21 پروژه با اعتبار 147 میلیارد تومان یا بهره‌برداری شده یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز شد که نقش مهمی در توسعه امکانات شهری، راه‌ها، آب‌رسانی و بهبود خدمات دارد.
فرماندار دیلم همچنین با اشاره به پروژه‌های شاخص بزرگ هفته دولت تاکید کرد: آغاز عملیات اجرایی طرح آبزی‌پروری حصار با اعتبار 50 میلیارد تومان، و همچنین عملیات ساخت نیروگاه 24 مگاواتی با سرمایه‌ای معادل 840 میلیارد تومان از جمله پروژه‌های بسیار مهم برای آینده اقتصادی و اشتغال شهرستان دیلم است که نقش کلیدی در پایداری معیشت و توسعه پایدار ایفا خواهد کرد.
در پایان این مراسم، استاندار بوشهر و مسئولان محلی از پروژه‌های در دست اجرا بازدید و بر پیگیری جدی برای تکمیل سریع طرح‌ها تأکید کردند.
اجرای این پروژه‌ها، چشم‌اندازی روشن برای توسعه پایدار دیلم تا سال آینده، امید بخشیده است.
انتهای پیام/