شکایت از کادر درمان به دنبال مرگ زن فعال گردشگری
مرگ زنی پس از ۱۲ روز مراقبت ویژه باعث شد پروندهاش از دادسرای امور جنایی به دادسرای جرایم پزشکی فرستاده شود.

کد خبر: 731558 | ۱۴۰۴/۰۶/۰۲ ۲۲:۲۰:۵۱
مرگ زنی پس از ۱۲ روز مراقبت ویژه باعث شد پروندهاش از دادسرای امور جنایی به دادسرای جرایم پزشکی فرستاده شود.
به گزارش سایت جنایی، صبح پنجشنبه گذشته، سیام مردادماه، خبری از کلانتری سنائی به بازپرس کشیک قتل پایتخت گزارش و اعلام شد زنی ۶۴ ساله به نام رقیه حاتمیپور فرشی، که یکی از چهرههای شناختهشده در حوزه گردشگری بود، در یکی از بیمارستانهای تهران جان خود را از دست داده است.
بر اساس اطلاعات اولیه، رقیه اواسط ماه گذشته برای انجام عمل جراحی تیروئید به یکی از بیمارستانهای معتبر پایتخت مراجعه و تحت عمل جراحیای قرار گرفت که به ظاهر روند معمول را طی کرده بود و به نظر میرسید با موفقیت انجام شده است.
اما ماجرا تا آخر معمولی و بر اساس انتظار پیش نرفت، چون حال بیمار پس از عمل به سرعت رو به وخامت گذاشت.
آنموقع بود که پزشکان که از وضعیت نگرانکننده او آگاه شده بودند، تصمیم گرفتند او را به بخش مراقبتهای ویژه (آیسییو) منتقل کنند.
رقیه در این بخش تحت نظارت دقیق پزشکی قرار گرفت، اما وضعیت او هر روز بدتر میشد.
سرانجام این زن پس از ۱۲ روز مبارزه با مرگ، ظهر پنجشنبه گذشته، قلبش برای همیشه از حرکت ایستاد و زندگیاش به پایان رسید.
در پی این اتفاق، خانواده داغدار رقیه که از این اتفاق، شوکه و عزادار بودند شکایتی مطرح کردند، چون معتقد بودند که مرگ او نتیجه سهلانگاری یا خطای پزشکی کادر درمان است.
آنها پس از طرح شکایتی رسمی علیه بیمارستان و تیم پزشکی، خواستار رسیدگی دقیق به این موضوع شدند.
پس از تشکیل پرونده و ثبت اظهارات خانواده زن فوتشده، پرونده با قرار عدم صلاحیت از دادسرای امور جنایی تهران به دادسرای ویژه جرایم پزشکی ارجاع شد تا تحقیقات تخصصی در این زمینه انجام شود.
به این ترتیب، در دادسرای جرایم پزشکی تهران، بررسی مدارک پزشکی، گزارشهای جراحی و اظهارات کادر درمان در دستور کار قرار خواهد گرفت تا مشخص شود آیا خطای انسانی یا نقص در فرایند درمان باعث این فاجعه شده است یا خیر.