خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رناتو سانچس به پاناتینایکوس پیوست

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 02 شهریور 1404 - 16:52
هافبک پرتغالی پاری سن ژرمن به طور قرضی راهی پاناتینایکوس یونان شد.
بنفيكا،فصل،بازي،سانچس،رناتو،2016

به گزارش خبرگزاری تسنیم، باشگاه پاناتینایکوس یونان امروز (یکشنبه) رسماً از به خدمت گرفت رناتو سانچس از پاری‌سن ژرمن با قرارداد قرضی یک ساله خبر داد.
این هافبک پرتغالی که دو فصل دیگر تحت‌قرارداد PSG است، در این تیم یونانی پیراهن شماره «8» را به تن خوهد کرد.
رناتو سانچس 28 ساله که در بنفیکا خود را به سطح اول فوتبال اروپا معرفی کرد، در سال 2016 بود که در سن 18 سالگی راهی بایرن مونیخ شد و در ادامه پس از بازی برای تیم‌های سوانزی و لیل، در سال 2022 به پاری‌سن ژرمن پیوست.
او اما در دو فصل اخیر به ترتیب به تیم‌های رُم و بنفیکا قرض داده شد و در مجموع در 27 بازی برای پاریسی‌ها به میدان رفت که حاصلش یک گل زده بود.
این هافبک پرتغالی فصل اخیر هم در بنفیکا پرفروغ ظاهر نشد و در 21 بازی که به میدان رفت، تنها توانست یک گل‌ زده به نام خود ثبت کند.
او در سال 2016 بود که عنوان پسر طلایی (جایزه‌ای که به بهترین فوتبالیست زیر 21 سال اروپا تعلق می‌گیرد) را از آن خود کرد.
انتهای پیام/