خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز عملیات اجرایی 180 پروژه عمرانی و اقتصادی در بوشهر+فیلم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 02 شهریور 1404 - 15:30
استاندار بوشهر از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی 180 پروژه عمرانی و اقتصادی با سرمایه گذاری 22 همت در شهرستان بوشهر خبر داد.
دولت،بوشهر،اقتصادي،عمراني،هفته،زارع،استاندار،شهرستان،خصوصي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ارسلان زارع، استاندار بوشهر در این مراسم ‌ضمن گرامیداشت یاد تمام شهیدان دولت، این ایام را فرصتی مغتنم برای تجلیل از همه کسانی دانست که عمر خود را صرف خدمت به مردم عزیز ایران کرده‌اند.
وی اظهار داشت: بزرگداشت هفته دولت نکوداشت است برای یاد و خاطره همه شهیدان بزرگی که همواره با جهد و کوشش در مسیر خدمت‌رسانی به مردم گام برداشتند و این مناسبت ارزشمند، فرصتی است ارزنده برای تبیین خدمات ارائه‌شده به مردم و دستاوردهای حاصل شده دولت.
زارع ادامه داد: در این ایام علاوه بر افتتاح طرح‌های اقتصادی و خدماتی بخش خصوصی و کارآفرینان، پروژه‌های مهم عمرانی نیز با سرمایه‌گذاری دولت به بهره‌برداری می‌رسد تا سطح رفاه و آرامش شهروندان ارتقا یابد.
نقش دستگاه‌های اجرایی، نهادهای انقلابی، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در تکمیل و تحویل پروژه‌های مصوب و اتمام برنامه‌های میان هفته دولت تا دهه فجر سال گذشته قابل تقدیر است.
استاندار بوشهر خاطرنشان کرد: امروز نیز توفیق داشتیم تا در نخستین روز هفته دولت، مهمان مسئولان، مردم و فعالان اقتصادی شهرستان بوشهر باشیم.
وی با بیان اینکه در نخستین روز هفته دولت، چند طرح عمرانی و اقتصادی شهرستان بوشهر مورد بهره‌برداری قرار گرفت تصریح کرد: خوشبختانه با تلاش بخش خصوصی و حمایت دولت، پروژه‌های مهمی در حوزه عمرانی و اقتصادی شهرستان بوشهر آماده بهره‌برداری شده که برای اجرای آن‌ها بالغ بر 22 همت هزینه و سرمایه‌گذاری شده است.
زارع بیان کرد: در این مناسبت، علاوه بر افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های عمرانی که دولت به طور مستقیم سرمایه‌گذاری کرده، طرح‌های بخش خصوصی و کارآفرینان اقتصادی و سرمایه‌گذاران نیز مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.
استاندار بوشهر در پایان ابراز امیدواری کرد که این طرح‌ها گامی مهم در راستای رفاه و توسعه استان و افزایش امید و اعتماد عمومی باشد.
.
انتهای پیام/