خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش نروژ و آلمان برای تقویت سامانه پدافندی اوکراین

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 02 شهریور 1404 - 13:12
نروژ اعلام کرد که به همراه آلمان در راستای تقویت سیستم های دفاع هوایی قدرتمند برای اوکراین تلاش می کند.
اوكراين،نروژ،روسيه،دفاع،هوايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیر، نروژ اعلام کرد که سامانه دفاع هوایی به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار به اوکراین می دهد.
یوناس گار استوره نخست‌وزیر نروژ گفت: ما اکنون به همراه آلمان، تضمین می‌کنیم که اوکراین سیستم‌های دفاع هوایی قدرتمندی دریافت کند.
وی افزود: آلمان و نروژ برای حمایت از اوکراین در مبارزه‌اش برای دفاع از کشور و محافظت از غیرنظامیان در برابر حملات هوایی روسیه، همکاری بسیار نزدیکی دارند.
همچنین وزارت دفاع نروژ اعلام کرد که اسلو و برلین هزینه خرید دو سامانه پاتریوت به همراه موشک برای اوکراین را تأمین خواهند کرد.
این در حالی است که روسیه بارها گفته است که تأمین تسلیحات غربی برای اوکراین مانع حل و فصل درگیری نظامی می‌شود و کشورهای ناتو را به بخشی از این بحران تبدیل می‌کند.
سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه هشدار داده است که هر محموله‌ای که حاوی سلاح برای اوکراین باشد، هدف مشروعی برای ارتش روسیه خواهد بود.