خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرانسه سفیر ایتالیا را احضار کرد

اعتماد | همه | یکشنبه، 02 شهریور 1404 - 09:52
پاریس در پی اظهارات معاون نخست وزیر ایتالیا در مورد پیشنهاد فرانسه برای اعزام سربازان اروپایی به اوکراین سفیر رم را احضار کرد.
اوكراين،استقرار،ايتاليا،اروپايي،مقامات،نيروي،روز،ديپلماتيك،ن ...

کد خبر: 731503 | ۱۴۰۴/۰۶/۰۲ ۰۹:۲۹:۴۹
«ماتیو سالوینی» معاون نخست وزیر ایتالیا هفته گذشته درباره پیشنهاد امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه برای اعزام نیروی اروپایی بعد از برقراری آتش‌بس در اوکراین گفت: اگر بخواهی خودت می‌توانی به آنجا بروی.
کلاهخود بر سرت بگذار.
لباس رزم بپوس.
اسلحه را بردار و به اوکراین برو.
سالوینی که در عین حال وزیر حمل و نقل و رئیس حزب راستگرای «لیگ» ایتالیاست، بارها خصوصا در مورد اوکراین از مکرون انتقاد کرده است.
رویترز شنبه شب به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد که در پی اظهارات سالوینی، سفیر ایتالیا در پاریس روز جمعه احضار شد.
این منبع دیپلماتیک که نامش منتشر نشده است، گفت: به سفیر ایتالیا یادآوری شد که این اظهارات مغایر فضای اعتماد و روابط تاریخی میان ۲ کشور است.
به گزارش بلومبرگ، مقامات اروپایی روز سه‌شنبه در مورد طرح استقرار و تعداد نیروهای انگلیسی و فرانسوی در اوکراین به عنوان بخشی از توافق صلح آینده، گفتگو کردند.
دولت انگلیس اعلام کرد که در روزهای آینده، مقامات نظامی اروپایی با نمایندگان آمریکا دیدار خواهند کرد تا «ضمانتهای امنیتی قوی» را تدوین کرده و «در صورت پایان خصومت‌ها، برای استقرار یک نیروی اطمینان‌بخش آماده شوند.»
مقامات روس قاطعانه با استقرار هرگونه نیروی ناتو در اوکراین مخالف کرده‌اند.
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز دوشنبه گفت: ما موضع دیرینه خود مبنی بر مخالفت قطعی با هرگونه طرحی که شامل حضور نیروهای نظامی کشورهای ناتو در اوکراین باشد را مجدداً تکرار می‌کنیم.