خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احضار سفیر ایتالیا به وزارت خارجه فرانسه

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 01 شهریور 1404 - 14:30
سفیر ایتالیا در پاریس در واکنش به اظهارات معاون نخست وزیر ایتالیا خطاب به ماکرون به وزارت امور خارجه فرانسه احضار شد.
فرانسه،اوكراين،ايتاليا،احضار،تند،سفير،اعزام

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سفیر ایتالیا در فرانسه پس از آنکه ماتئو سالوینی، معاون نخست وزیر ایتالیا، با لحنی تند به امانوئل ماکرون حمله کرد و به رئیس جمهور فرانسه گفت که اگر مشتاق اعزام نیرو است، خودش به اوکراین برود، به وزارت امور خارجه فرانسه احضار شد.
طبق گزارش "rfi" (رادیو بین‌المللی فرانسه) سالوینی، وزیر حمل و نقل ایتالیا و رهبر قدیمی حزب راست افراطی "لگا نورد" که اوایل این هفته در میلان صحبت می‌کرد، در مورد ایده اعزام سربازان ایتالیایی به اوکراین، اقدامی که فرانسه و بریتانیا پس از مساعد شدن شرایط مطرح کرده‌اند، پاسخی تند داد.
او مستقیماً خطاب به ماکرون گفت: اگر می‌خواهی بروی، کلاه جنگی، جلیقه و اسلحه‌ات را بردار و به سمت اوکراین برو.
وزارت امور خارجه فرانسه تأیید کرد که سفیر ایتالیا در 21 آگوست احضار شده و به وی یادآوری شده که چنین اظهاراتی «مغایر با فضای اعتماد و روابط تاریخی بین دو کشور و همچنین پیشرفت‌های دوجانبه اخیر است که همگرایی قوی بین پاریس و رم، به ویژه در حمایت بی‌دریغ آن‌ها از اوکراین، را برجسته کرده است.»
انتهای پیام/