خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پذیرایی روزانه از 5 هزار زائر در موکب پیامبر اعظم(ص)نیشابور

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 31 مرداد 1404 - 22:30
فرمانده سپاه نیشابور گفت:در آستانه ایام شهادت امام رضا(ع)، موکب های خدمت رسانی به زائران در مسیر نیشابور به مشهد مقدس، میزبان مسافران و مجاوران هستند و موکب پیامبر اعظم(ص)نیشابور روزانه پذیرای 5 هزار زائر است.
موكب،نيشابور،زائران،ارائه،شهرستان،مسير،امام

سرهنگ پاسدار علی نیک یاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در نیشابور از ارائه خدمات رایگان غذایی و رفاهی به زائران امام رضا(ع) در دهه پایانی صفر خبر داد و اظهارکرد: این موکب که با مشارکت ادارات و کارخانجات شهرستان برپا شده، به صورت 24 ساعته آماده خدمت‌رسانی است و روزانه پذیرای 5 هزار زائر است.
فرمانده سپاه نیشابور افزود: در دهه پایانی ماه صفر و همزمان با پیاده‌روی زائران، بیش از 35 موکب در مسیر نیشابور تا نقطه انتهایی این شهرستان که به مشهد متصل می‌شود، پیش‌بینی و استقرار یافته است.
وی گفت:این موکب‌ها خدمات گسترده‌ای شامل تغذیه، اسکان، پذیرایی و خدمات بهداشتی و رفاهی را به زائران ارائه می‌دهند.یکی از این موکب‌ها، موکب پیامبر اعظم(ص) است که با مشارکت و همت ادارات و کارخانجات شهرستان نیشابور برپا شده است.
سرهنگ پاسدار نیک یاد خاطرنشان کرد: به منظور خدمات‌رسانی به زائران پیاده‌رو در مسیر نیشابور، علاوه بر این موکب، 29 موکب سیار و 9 موکب ثابت نیز در طول مسیر استقرار یافته تا خدمات جامعی را به عاشقان امام هشتم(ع) ارائه دهند.
غلامحسین فخریان، مدیر موکب پیامبر اعظم(ص)نیشابور نیز، با تسلیت پیشاپیش شهادت امام رضا(ع)، اظهارکرد: این موکب به صورت 24 ساعته و با ارائه خدمات متنوعی از جمله آب جوش، چای، آب خنک و نیز سه وعده غذایی اصلی (صبحانه، ناهار و شام) به زائران خدمت‌رسانی می‌کند.
وی افزود: در این موکب روزانه به طور تقریبی از 5 هزار نفر پذیرایی به عمل می‌آید.
انتهای پیام282