خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 31 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاریجانی: رسانه‌ها باید با مردم صادق باشند تا مردم نیز علاوه بر رهبری به آن‌ها هم تکیه کنند

اعتماد | همه | جمعه، 31 مرداد 1404 - 19:52
دبیر شورای عالی امنیّت ملّی اظهار کرد: رسانه‌ها باید با مردم صادق باشند تا مردم نیز علاوه بر رهبری به آن‌ها هم تکیه کنند.
خلاف،زد،حرف،رهبري،مسائل

دبیر شورای عالی امنیّت ملّی اظهار کرد: رسانه‌ها باید با مردم صادق باشند تا مردم نیز علاوه بر رهبری به آن‌ها هم تکیه کنند.
کد خبر: 731277 | ۱۴۰۴/۰۵/۳۱ ۱۹:۴۵:۱۲
لاریجانی در گفت‌ وگوی تفصیلی با پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای مطرح کرد: باید ظرفیّت‌های رسانه‌ای‌مان را، هم افزایش بدهیم و هم تکنیکی‌تر کنیم.
به نظرم رفتار رسانه‌ای ما یک کمی تخت است و این خیلی تأثیر نمی‌گذارد.
به گزارش تسنیم؛ یک مقدار زیادش هم صادقانه بودن پیام است؛ یعنی همه قبول دارند که به خاطر مسائل امنیّتی، همه‌ی حرف را نمی‌شود زد، ولی حرف خلاف هم نباید زد.
مردم حتماً باید احساس بکنند که رسانه‌ها دروغ نمی‌گویند، خلاف نمی‌گویند.
ممکن است شما بگویید ما بعضی از مسائل را الان نمی‌توانیم بگوییم؛ خب بگویید «الان نمی‌توانیم بگوییم»، همه می‌پذیرند این را؛ ولی اگر خلاف گفتید، از درجه‌ی اعتبار می‌افتید.
در شرایط جنگ، همان‌قدر که تکیه‌گاه مردم به رهبری است برای اینکه پیش ببرد اهداف را، همان‌قدر هم تکیه‌گاهشان باید به رسانه‌ها از نظر صدق باشد تا بپذیرند شرایط زمانه را و بتوانند خودشان را تنظیم کنند.