خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 31 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارت بازی جنپو برای استقلال رسید

مهر | ورزشی | جمعه، 31 مرداد 1404 - 17:23
کارت بازی وینگر جدید تیم فوتبال استقلال رسید و او می تواند در هفته دوم آبی ها را همراهی کند.
ليگ،استقلال،برتر،بازيكن،پست،تيم

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال تهران برای حضوری پرقدرت در فصل جدید لیگ برتر و همچنین لیگ قهرمانان آسیا ۲، دو بازیکن جدید به ترکیب خود اضافه کرده است؛ یاسر آسانی در پست وینگر راست و موسی جنپو در پست وینگر چپ به جمع آبی‌پوشان پیوستند.
هر دو بازیکن پس از پشت سر گذاشتن تست‌های پزشکی با موفقیت، آماده همراهی استقلال هستند و در تمرین روز جمعه (۳۱ مرداد) نیز شرکت می‌کنند.
همچنین، کارت بازی (ITC) آنها صادر شده و این امکان را خواهند داشت که از هفته دوم لیگ برتر برای تیم خود به میدان بروند.
شاگردان ریکاردو ساپینتو سه‌شنبه (۴ شهریور) از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهدای شهر قدس به مصاف ذوب‌آهن خواهند رفت.
حال باید دید سرمربی پرتغالی استقلال در این دیدار حساس، از دو خرید جدید تیمش استفاده خواهد کرد یا خیر.