خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 31 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم تازه وزارت تجارت طالبان برای کاهش خسارات تاجران در مرز پاکستان

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 31 مرداد 1404 - 16:30
وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان اعلام کرد که صادرات میوه های تازه، سبزیجات و سایر اقلام تجاری در گذرگاه مرزی «تورخم» زمان بندی شده است تا از ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری شود.
صادرات،تاجران،گذرگاه،تجاري،افغانستان،افغان

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های افغانستان خبر دادند که وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرده است که پس از گفتگو با بخش خصوصی، ساعات مشخصی برای صادرات اقلام تجاری افغانستان به پاکستان از مسیر تورخم تعیین شده است.
بر اساس تقسیم بندی تازه، روزانه 14 ساعت به صادرات میوه‌ها و سبزیجات تازه اختصاص یافته و 10 ساعت دیگر ویژه صادرات سایر اقلام تجاری در نظر گرفته شده است.
این وزارتخانه تأکید کرده است که تصمیم جدید به منظور ایجاد سهولت بیشتر برای تاجران، تسریع روند صادرات و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی اتخاذ شده است.
صادرات تاجران افغان در سال‌های اخیر در گذرگاه تورخم با مشکلات متعددی روبه‌رو بوده است.
تنها در دو سال گذشته، بارها کالاهای تجاری در این گذرگاه مرزی متوقف مانده و تاجران متحمل خسارات ده‌ها میلیون دلاری شده‌اند.
مقام‌های وزارت صنعت و تجارت حکومت طالبان گفته‌اند که امیدوارند با این اقدام تازه روند صادرات در تورخم، بخشی از مشکلات دیرینه تاجران افغان حل شود.
گذرگاه مرزی تورخم در ولایت ننگرهار، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجاری افغانستان با پاکستان به شمار می‌رود و بخش بزرگی از صادرات میوه و سبزیجات تازه افغانستان از این مسیر انجام می‌شود.
در سال‌های اخیر، بسته‌شدن مکرر این گذرگاه و توقف کامیون‌های حامل محصولات کشاورزی باعث ضایعات گسترده و خسارات سنگین برای تاجران افغان شده است.
انتهای پیام/.