خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 02 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترانزیت ۵۸ هزار تن کالا از گمرکات بندر امیر آباد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 31 مرداد 1404 - 14:40
ناظر گمرک بندر امیر آباد گفت: ۵۸هزار تن کالا به ارزش ۳۴ میلیون دلار ترانزیت شده که از لحاظ وزنی ۱۱۴ درصد رشد دارد.
كالا،درصد،كالاهاي،گمركات،صادرات،ارزش،تن

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - امیرجمشیدی ناظر گمرک با بیان اینکه گمرکات استان مازندران خدمات واردات را به صورت ۲۴ ساعته ارائه می‌دهند گفت: این خدمات به ویژه به شرکت‌های تولیدی و بازرگانانی که کالای اساسی وارد می‌کنند، اولویت داده می‌شود.
وی ادامه داد: گمرکات به شرکت‌های بازرگانی انبارهای اختصاصی ارائه می‌دهند.
کالاهای وارداتی به‌طور مستقیم از بندر به این انبارها منتقل می‌شوند و نیازی به تخلیه در بنادر نیست.
این اقدام منجر به کاهش هزینه‌های انبارداری می‌شود.
جمشیدی با بیان اینکه در سال‌های اخیر، حدود ۱۰۱ میلیون و ۱۹۴ هزار تن کالا به ارزش ۶۶ میلیون دلار وارد شده است افزود: ۷۰ درصد از کالاهای وارداتی مربوط به کالاهای اساسی است.
وی در خصوص صادرات کالاها گفت: حدود ۷۸۷۱ هزار تن کالا به ارزش ۱۵۸ میلیون دلار از هشت کشور جهان صادر شده است.صادرات از لحاظ ارزشی و وزنی، ۸ درصد رشد داشته است.
او بیان کرد: عمده کالاهای صادراتی شامل لبنیات، سیمان و فلزات معمولی است.
جمشیدی در خصوص ترانزیت کالا گفت: ۵۸هزار تن کالا به ارزش ۳۴ میلیون دلار ترانزیت شده که از لحاظ وزنی ۱۱۴ درصد رشد دارد.
وی در خصوص تسهیلات و خدمات ویژه هم گفت: گمرکات استان مازندران تسهیلات زیر را به شرکت‌های تولیدی ارائه می‌دهند: به طوری که ترخیص ۵۰ درصد کالا به‌صورت موقت و ۵۰ درصد دیگر پس از پرداخت حقوق ورودی انجام می شود و امکان اخذ ضمانت‌نامه بانکی برای تسهیل در واردات و صادرات هم وجود دارد.
وی در خصوص خدمات ارزیابی در محل هم گفت: ارزیابی کالاها در محل تولید یا انبار به‌منظور تسهیل فرآیند گمرکی صورت می‌گیرد.