خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 31 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جابه جایی 150 هزار زائر رضوی با ناوگان عمومی

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 31 مرداد 1404 - 12:53
از آغاز اجرای طرح جابه جایی زائران رضوی در روزهای 28 و 29 مرداد ماه با استفاده از ناوگان حمل ونقل عمومی، بیش از 150 هزار و 589 مسافر جا به جا شده اند.
مسيرهاي،برگشت،مرداد،تردد،29،محورهاي

به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ طی روزهای 28 و 29 مرداد 1404 بالغ بر 86 هزار و 39 مسافر در مسیرهای رفت و 64 هزار و 550 مسافر در مسیرهای برگشت با ناوگان حمل‌ونقل جاده‌ای جابه‌جا شدند.
برای این منظور، 4062 دستگاه وسیله نقلیه در مسیرهای رفت به سمت مشهدالرضا و 4529 دستگاه در مسیرهای برگشت در جاده‌ها فعال بودند.
بر اساس گزارش‌ها، سهم ناوگان اتوبوسی از مجموع ترددها در مسیرهای رفت و برگشت به ترتیب 62 و 35 درصد بوده است.
همچنین، در روز 29 مرداد ماه، یک میلیون و 839 هزار و 124 تردد بین‌استانی در جاده‌های کشور ثبت شد و از آغاز اجرای این طرح، روزانه به‌طور میانگین یک میلیون و 775 هزار و 888 وسیله نقلیه در محورهای مواصلاتی کشور تردد داشته‌اند.
بیشترین افزایش تردد بین‌استانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته در استان‌های خوزستان، کردستان، خراسان جنوبی، لرستان، ایلام، کهگیلویه و بویراحمد و کرمانشاه ثبت شد.
در استان خراسان رضوی، مسیرهای قوچان، نیشابور، تربت حیدریه و تربت‌جام به سمت مشهد جزو پرترددترین محورهای روز 29 مرداد بوده‌اند.
انتهای پیام/