خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 31 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژنرال اسرائیلی: بپذیریم که حماس در حال قدرت گرفتن مجدد است

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 31 مرداد 1404 - 11:36
یک ژنرال صهیونیست در واکنش به عملیات خان یونس تاکید کرد باید بپذیریم که بر خلاف تصور ما حماس در حال قدرت گرفتن است.
حماس،اسرائيل،ارتش،ژنرال،عمليات،چشم،تاكيد

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، ژنرال یسرائیل زیف رئیس سابق بخش عملیات ستاد ارتش اسرائیل، در گفتگویی با رادیو اف ام 103 اعتراف کرد، آنچه که ما از عملیات حماس علیه پایگاه ارتش اسرائیل در خان‌یونس مشاهده کردیم، نشانگر آن است که حماس در حال قدرت گرفتن است، این چیزی است که ما در مقابل چشم خود دیدیم.
او در این گفتگو تاکید کرد، آنچه که در مقابل چشم ما در حال رخ دادن است، تکرار سناریوی لبنان برای ارتش اسرائیل در غزه است، ما با نوعی از ابهام در این صحنه مواجه هستیم، سردرگمی در مشخص کردن هدف برای ما هویدا است، در نتیجه نیروهای ما همواره در شرایط موقتی باقی می‌مانند، نه خبری از دفاع منظم است و نه شتابی در عملیات دیده می‌شود.
این ژنرال صهیونیست تاکید کرد، ما بسیار شانس آوردیم که در زمان حمله حماس شماری از نیروها آماده بودند، چون آنچه را که ما در مقابل چشم خود از حماس می‌بینیم یک سازمان با شرایط خوب است که در حال بهتر شدن هم می‌باشد و بعد از ضرباتی که از ارتش اسرائیل دریافت کرده در حال بلند شدن دوباره است، حماس در حال سازماندهی مجدد خود است و به یک سازمان چریکی تبدیل می‌شود.
ژنرال صهیونیست در ادامه این گفتگو اعتراف کرد: این بلایی است که ما سر خودمان آوردیم، این نتیجه کارهایی است که ما کرده ایم، مسئله به حماس ختم نمی‌شود بلکه گروه‌های مسلح دیگری هم هستند که در حال حاضر با اسرائیل نمی‌جنگند.
او تاکید کرد تا زمانی که یک ساختار بر نوار غزه حکومت نکند شرایط برای اسرائیل به همین شکل باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/