ازسرگیری درگیریها در جنوب طرابلس و قطع آب و برق دیگر شهرهای لیبی
درگیریها بین نیروهای شرق لیبی تحت فرماندهی خلیفه حفتر و نیروهای دولت وفاق ملی در جنوب طرابلس پایتخت این کشور به خصوص در محور وادیالربیع ازسر گرفته شد.

درگیریها بین نیروهای شرق لیبی تحت فرماندهی خلیفه حفتر و نیروهای دولت وفاق ملی در جنوب طرابلس پایتخت این کشور به خصوص در محور وادیالربیع ازسر گرفته شد.
ازسرگیری درگیریها در جنوب طرابلس و قطع آب و برق دیگر شهرهای لیبی
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، منابع لیبیایی گزارش دادند که روز جمعه (دیروز) درگیری بین نیروهای «خلیفه حفتر» و نیروهای دولت وفاق ملی در جنوب طرابلس، پایتخت لیبی ازسر گرفته شد و دو طرف از سلاحهای سنگین و متوسط در این درگیریها استفاده کردند.
خلیفه حفتر فرمانده نیروهای شرق لیبی است که از فروردین گذشته در عملیاتی نظامی علیه پایتخت، تلاش میکند طرابلس را اشغال کند.
طرابلس تحت کنترل دولت «وفاق ملی» لیبی است که سازمان ملل آن را نماینده لیبی میداند.
وبگاه «أخبار لیبیا» گزارش داد که نیروهای حفتر و نیروهای دولت وفاق ملی به ریاست «فائز السراج» در محور خلة الفرجان تجهیزات نظامی اضافی و نیروی جدید دریافت کردند که خبر از احتمال ازسرگیری درگیریهای گسترده در این منطقه را میدهد.
عربستان سعودی، امارات عربی متحده، مصر و آمریکا از حامیان حفتر در عملیات اشغال طرابلس قلمداد میشوند.
روزنامه «القدسالعربی» نیز به نقل از برخی منابع لیبیایی گزارش داد که شرکتهای خارجی ناظر بر واحدهای تولید برق در الرویس، الخمس، جنوب طرابلس و الزاویه به دلیل شدت گرمای هوا و عدم توانایی جهت تکمیل پروژههای جدید در أوباری و الخلیج و غرب طرابلس، این مناطق را ترک کردهاند که همین امر باعث کاهش شدید تولید برق شده است.
بر اساس این گزارش، اوضاع معیشتی ساکنان مناطق اطراف طرابلس به دلیل درجه حرارت بالا و ناتوانی شرکتهای فعال در زمینه برق در تولید انرژی لازم، دچار نابسامانی شده است.
همچنین وضعیت معیشت در دیگر شهرهای لیبی نیز به دلیل قطع مکرر برق و آب آشامیدنی در نتیجه خرابکاری گروههای تروریستی، نامساعد است.
روز جمعه (دیروز) همچنین پس از حمله مسلحانه به نیروگاه برق اصلی الحساونه، آب شهر طرابلس و شهرهای منطقه مرکزی و شهر الشویرف به مدت یک روز قطع شد.
لیبی از زمان سقوط «معمر القذافی» رهبر سابق این کشور در اواخر سال ۲۰۱۱، از دودستگی شدید در نهادهای دولتی در شرق و غرب این کشور رنج میبرد و دو دولت یکی در غرب به ریاست «فائز السراج» وجود دارد که در سطح بینالملل به رسمیت شناخته شده و دیگری دولت شرق لیبی و مجلس نمایندگان آن که خلیفه حفتر فرمانده ارتش شرق لیبی نیز به آن وابسته است.
نیروهای حفتر از حدود چهار ماه پیش حملات خود به طرابلس را برای نفوذ به این شهر آغاز کردهاند اما با وجود برخورداری از حمایتهای تسلیحاتی و مالی امارات، عربستان و مصر هنوز موفق نشدهاند به این شهر نفوذ کنند.
انتهای پیام/ص