خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 31 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۴/۵/۳۱

مشرق | اقتصادی | جمعه، 31 مرداد 1404 - 11:00
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۷ درصد کاهش به ۳۳۲۹ دلار و ۶۹ سنت رسید.
دلار،طلا،كاهش،قيمت،سنت،درصدي،شاخص،آمريكا

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، قیمت طلا در معاملات روز جمعه کاهش یافته است.
شاخص دلار بالا رفته و سرمایه‌گذاران منتظر سخنرانی جروم پاول رئیس فدرال رزرو آمریکا در اجلاس سالانه جکسون هال هستند تا سرنخ‌های بیشتری در مورد سیاست پولی این کشور بدست آورند.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۲۷ درصد کاهش به ۳۳۲۹ دلار و ۶۹ سنت رسید.
قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۲۸ درصدی به ۳۳۷۲ دلار و ۲۰ سنت رسیده است.
شاخص دلار تا بالاترین رقم طی دو هفته گذشته افزایش یافته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده‌است.
تحلیلگران عقیده دارند با به نتیجه نرسیدن مذاکرات صلح روسیه و اوکراین و بالا رفتن شاخص دلار آمریکا، طلا با موانعی مواجه شده‌است.
اما همه‌چیز بستگی به اظهارات پاول دارد که می‌تواند قیمت طلا را دوباره افزایش دهد.
بازارها ۷۵ درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا ۲۵ واحد در ماه آینده میلادی کاهش یابد.
چالشی که سیاست‌گذاران فدرال رزرو با آن مواجهند این است که علی‌رغم نشانه‌های ضعف بازار کار، تورم همچنان بالاتر از هدف ۲ درصدی بانک مرکزی باقی‌مانده و احتمالا به‌خاطر بالا رفتن تعرفه‌های واردات، بیش‌از پیش افزایش خواهد داشت.
از طرف دیگر، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه از اوکراین خواسته کل منطقه شرقی دونباس را تسلیم کند، از رؤیای پیوستن به ناتو کوتاه بیاید و سربازان غربی را از کشور بیرون کند.
در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با ۰.۲۷ درصد کاهش به ۳۸ دلار و ۴۸ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۵۴ درصدی ۱۳۵۰ دلار و ۳۰ سنت معامله می‌شود.