خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه لرستان نیازمند تصمیم‌های شجاعانه و متفاوت است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 مرداد 1404 - 21:12
استاندار لرستان اعلام کرد عملکرد سرمایه گذاری استان در سال 1403 با تحقق 116 درصدی همراه بوده و تأکید کرد برای پیشبرد پروژه های معطل مانده و توسعه پایدار استان، اتخاذ تصمیم های شجاعانه و متفاوت ضروری است.
استان،شوراي،طرح،توسعه،همت،نفع،اوراق،تأكيد،تصويب،همكاري،اشاره ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید سعید شاهرخی در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان با قدردانی از حضور اعضای شورای برنامه‌ریزی، نمایندگان مجلس، اعضای شورای تأمین و شورای اداری و دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: همدلی و همکاری موجود در استان به نفع مردم است و زمینه تحقق مطالبات و اراده آنان را فراهم می‌کند.
وی با اشاره به عملکرد برنامه‌محور استان افزود: بر اساس گزارش‌های موجود تا پایان سال 1403، تحقق منابع مالی استان 116 درصد بوده و 42.8 همت در پروژه‌های مختلف هزینه شده است.
این اطلاعات به تفکیک دستگاه‌ها و پروژه‌ها مستند بوده و به رسانه‌ها ارائه خواهد شد.
استاندار لرستان با تأکید بر ضرورت تصمیم‌گیری شجاعانه و متفاوت برای اجرای پروژه‌های معطل‌مانده یادآور شد: توسعه استان بدون این رویکرد امکان‌پذیر نیست.
نمونه بارز آن طرح‌های مسکونی و شهری است که برخی بیش از 20 سال متوقف مانده بودند و اکنون با پذیرش ریسک و مسئولیت، تعیین تکلیف شده‌اند.
وی با اشاره به تصویب طرح جامع شهر کوهدشت پس از 14 سال تأخیر تصریح کرد: از مردم کوهدشت بابت این تأخیر عذرخواهی می‌کنم و تصویب نهایی طرح را به آنان تبریک می‌گویم.
اجرای این طرح، حق مردم است و دستگاه‌های دولتی نباید منافع خود را گروگان بگیرند.
شاهرخی همچنین به تصویب 10 طرح تولیدی و گردشگری و هفت طرح هادی روستایی در جلسه شورای توسعه اشاره کرد و گفت: واگذاری خانه تاریخی چنگایی برای استقرار بنیاد ایران‌شناسی نمونه‌ای از تصمیم‌های بلندمدت و ارزشمند در استان است.
وی درباره تخصیص اوراق مالی و اعتبارات استانی اظهار داشت: تاکنون حدود دو هزار میلیارد ریال اوراق خریداری شده و در مجموع، 2.5 همت اعتبار جدید برای استان مجوز دریافت کرده‌ایم که 2.3 همت آن تخصیص یافته است.
این موفقیت حاصل تلاش شبانه‌روزی مدیران و همکاری دستگاه‌هاست.
استاندار لرستان با تأکید بر ادامه این روند افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی که تاکنون موفق به جذب کامل اعتبارات نشده‌اند، با برنامه‌ریزی دقیق و همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، منابع باقی‌مانده را جذب کنند و در حوزه اوراق ملی نیز مشارکت فعال داشته باشند.
وی خطاب به مدیران استان تأکید کرد: عملکرد شما باید متفاوت و شجاعانه باشد؛ در تصمیم‌گیری‌ها مسئولیت بپذیرید و از فرصت‌ها برای پیشبرد پروژه‌های معطل‌مانده و تسریع روند توسعه بهره ببرید.
این مسیر نه تنها به نفع استان بلکه به نفع مردم خواهد بود.
انتهای پیام/