خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ذخایر خون در فارس/نیاز مبرم به اهدای خون

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 مرداد 1404 - 15:13
مدیرکل انتقال خون فارس از کاهش محسوس ذخایر خونی خبر داد و ضمن ابراز نگرانی از افت موجودی خصوصاً در گروه های خونی O منفی و B منفی، علت آن را گرمای شدید هوا و تعطیلات پیش رو عنوان کرد که به کاهش مراجعه اهداکنندگان منجر شده است.
خون،خوني،منفي،فارس

مجید اکبرزاده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم از شیراز، از کاهش نگران‌کننده ذخایر خونی، خصوصاً در گروه‌های خونی O منفی و B منفی خبر داد و با اشاره به گرمای شدید هوا و تعطیلات پیش‌رو که به کاهش مراجعات اهداکنندگان منجر شده است، از مردم شریف استان فارس خواست تا با حضور به‌موقع در پایگاه‌های انتقال خون، یاری‌بخش بیماران نیازمند باشند.
مدیرکل انتقال خون استان فارس گفت: هر واحد خون می‌تواند جان یک بیمار را نجات دهد و حضور به‌موقع مردم، بزرگ‌ترین پشتوانه ما در این روز‌های حساس است.
وی تأکید کرد که مشارکت عمومی در اهدای خون، نقشی حیاتی در حفظ سلامت جامعه ایفا می‌کند و از هم استانی‌ها درخواست کرد تا در این امر خیر سهیم شوند.
انتهای پیام/424