خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بولسونارو به دنبال پناهندگی سیاسی از آرژانتین است

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 مرداد 1404 - 05:53
پلیس برزیل می گوید که رئیس جمهوری پیشین این کشور درصدد فرار به آرژانتین و کسب پناهندگی سیاسی بوده است.
خبرگزاري،برزيل،پليس

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس: پلیس برزیل «ژایر بولسونارو»، رئیس‌جمهور پیشین را به برنامه‌ریزی برای فرار به آرژانتین با هدف درخواست پناهندگی متهم کرد.
بر اساس این گزارش، پلیس برزیل اعلام کرد: پیام‌های یافت‌شده در تلفن همراه بولسونارو نشان می‌دهد که وی قصد داشته به آرژانتین فرار و از رئیس‌جمهور «خاویِر میلی» تقاضای پناهندگی سیاسی کند.
این خبرگزاری ادعا کرد که به نسخه‌ای از تحقیقات پلیس برزیل که برای دیوان عالی این کشور ارسال شده، دست پیدا کرده؛ هرچند این خبرگزاری به جزئیات این تحقیقات هیچ اشاره‌ای نکرده است.