خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس تا یک سال آینده

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 21:40
وزیر راه وشهرسازی گفت: قرارداد حدود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس منعقد شده که توسط صنعتگران داخل کشور ساخته می‌شود و ۲۰۰۰ اتوبوس هم ظرف یک سال آینده وارد کشور خواهد شد.
اتوبوس،داخل،ناوگان

باشگاه‌ خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت:ما در خصوص ناوگان جاده‌ای، به ویژه ناوگان جاده‌ای مسافری، ناترازی‌هایی داریم و کمبود اتوبوس چشمگیر است.
وی ادامه داد: خوشبختانه با پیگیری‌هایی که انجام شده و تعامل و کمک بسیار زیادی که وزارت صمت و بانک مرکزی داشتند، ما مصوبه دولت را برای واردات ۲۰۰۰ اتوبوس و همچنین حدود ۱۴۰۰ اتوبوس ساخت ایران و تولید داخل تنظیم کردیم.
او بیان کرد: در داخل کشور، قرارداد حدود ۱۳۰۰ اتوبوس قرارداد بسته شده که توسط صنعتگران داخل کشور ساخته می‌شود و ۲۰۰۰ اتوبوس را هم انشالله ظرف یک سال آینده وارد خواهیم کرد.