خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم‌های واشنگتن علیه دیوان کیفری بین‌المللی

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 20:46
وزیر خارجه آمریکا از اعمال تحریم‌هایی علیه مقامات دیوان کیفری بین‌المللی خبر داد.
كيفري،وزير،ديوان،دادگاه،روبيو،آپارتايد

به گزارش مشرق، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه با ادعایی علیه وظایف دیوان کیفری بین‌المللی گفت: «دادگاه کیفری بین‌المللی همچنان به نادیده گرفتن حاکمیت ملی و تسهیل روند قضایی از طریق تلاش برای تحقیق، دستگیری، بازداشت و پیگرد قانونی اتباع آمریکایی و اسرائیلی ادامه می‌دهد.»
وزیر امور خارجه آمریکا در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در پاسخ، من چهار مقام دیگر دیوان کیفری بین‌المللی را تحریم می‌کنم.»
روبیو در پایان این پست نوشت: «ما همچنان مسئولان اقدامات بی‌اساس و از نظر اخلاقی ورشکسته دیوان کیفری بین‌المللی علیه آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها را پاسخگو خواهیم کرد.»
پایگاه خبری «میدل ایست آی» اخیرا در گزارشی فاش کرد درخواست‌های حکم بازداشت علیه «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت ملی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی به اتهام آپارتاید، در دادگاه کیفری بین‌المللی آماده است این اولین باری خواهد بود که جرم آپارتاید در یک دادگاه بین‌المللی مطرح می‌شود.