خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فیلم/ جنون حیوانات صهیونیست در خان‌یونس و زیرگرفتن یک فلسطینی با تانک

مشرق | بین‌الملل، چند‌رسانه‌ای | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 19:58
نظامیان حیوان صفت رژیم صهیونیستی طی ادامه نسل‌کشی و تجاوزات خود در غزه، یک فلسطینی بی دفاع را از روی عمد با تانک زیر گرفتند.
نظاميان،عبري،تانك،اسرائيلي،فلسطيني،زبان

سرویس جهان مشرق - نظامیان حیوان صفت ارتش رژیم صهیونیستی که همچنان به جنایات و نسل‌کشی‌های خود در غزه ادامه می‌دهند، در اقدامی هولناک، با استفاده از تانک، یک فلسطینی را که بر روی زمین افتاده بود، زیر کردند.
لازم به ذکر است که تروریسـت‌های داعش در سوریه و عراق به منظور اعدام مردم بی‌گناه از این نوع اقدامات مشابه استفاده می‌کردند و اکنون نظامیان صهیونیست که در منتهی‌الیه وحشی‌گری قرار دارند، دست به چنین عمل هولناکی می‌زنند.
این مسئله درحالیست که انتشار این فیلم در فضای مجازی، با استقبال صهیونیست‌ها و شهرک نشینان مواجه شده است و صهیونیست‌ها به این اقدام شنیع و وحشیانه نظامیان متجاوز اسرائیلی واکنش مثبت نشان داده اند.
ترجمه پیام کانال عبری زبان:
برای کسانیکه مطمئن نبودند آیا آن فلسطینی کاملا توسط تانک له شد، این فیلم را میگذارم تا از زاویه بهتری ببینند
همانطور که در تصاویر کانال‌های عبری زبان مشخص است، بسیاری از صهیونیست‌ها نه تنها این اقدام رذیلانه نظامیان اسرائیلی را تقبیح نکرده، بلکه از آن ابرازی رضایت و خوشحالی نیز کرده اند!