خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف ۱۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان سمنان

مهر | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 19:12
سمنان- فرمانده انتظامی استان سمنان از توقیف یک دستگاه کامیونت حامل بیش از ۱۵میلیارد ریال انواع کالای قاچاق در اقدام اطلاعاتی ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان خبر داد.
سمنان،قاچاق،انواع،استان،مأموران،كالاي

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سیدموسی حسینی عصر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی سمنان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان، طی اقدام اطلاعاتی از انتقال محموله‌ی کالای قاچاق در محور مواصلاتی استان سمنان باخبر شدند.
وی گفت: پلیس حین کنترل خودروهای عبوری در محور شهرستان شاهرود، به یک دستگاه کامیونت مشکوک و برای بررسی بیشتر آن را متوقف کردند.
حسینی ادامه داد: مأموران در بازرسی تخصصی از بار خودرو، انواع کالای قاچاق شامل، یک هزار و ۷۵۰ پاکت تنباکو میوه‌ای، یک هزار و ۴۰۴ عدد انواع حنای هندی، انواع لوازم آرایشی بهداشتی و… قاچاق کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان سمنان ارزش این محموله را برابر نظر کارشناسان امر بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: خودرو پس از هماهنگی‌های لازم توقیف و فرد متخلف به مراجع قانونی معرفی شد.