خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تسنیم پیگیری کرد؛ علت و عامل آتش‌سوزی ‌آبیدر سنندج مشخص نشد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 13:30
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان گفت: هنوز علت و عامل آتش سوزی آبیدر سنندج مشخص نشده اما پرونده در مرجع قضایی در حال جریان است.
تسنيم،آبيدر،سنندج،پرونده،آبخيزداري،پيگير

بهزاد شریفی‌پور، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پاسخ به این سؤال که آیا علت اصلی آتش‌سوزی آبیدر سنندج مشخص نشده و کسی در این رابطه دستگیر نشده است؟
اظهار کرد: هنوز خیر، کسی شناسایی نشده اما پرونده در مرجع قضایی در حال جریان است.
وی با بیان اینکه دستگاه قضایی در حال تحقیقات است، افزود: رئیس کل دادگستری، دادستان، دادسرا و بازپرسی به جد پیگیر امر هستند و پرونده به صورت ویژه در حال رسیدگی است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان گفت: همچنین پلیس امنیت اقتصادی انتظامی نیز به این پرونده ورود کرده و در حال پیگیری و رسیدگی این موضوع هستند و روند بررسی‌ها ادامه دارد.
به گزارش تسنیم؛ در حادثه آتش‌سوزی دوم مردادماه جاری در آبیدر سنندج، 150 هکتار از اراضی این پارک جنگلی در آتش سوخت و هشت نفر مصدوم شدند که از میان آنان «حمید مرادی، چیاکو یوسفی‌نژاد و خبات امینی» سه حافظ محیط‌زیست فوت کردند.
خبرنگار تسنیم به صورت ویژه پیگیر این موضوع است و در صورت هر گونه شناسایی عامل یا علت آتش‌سوزی آبیدر سنندج، جزئیات آن اطلاع‌رسانی می‌شود.
انتهای پیام/481