خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 29 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جزئیات عملیات ضد صهیونیستی حماس در خان یونس

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 13:06
رسانه‌های رژیم صهیونیستی جزئیات جدید از عملیات امروز حماس در خان یونس را منتشر کردند.
نظاميان،حمله،گزارش،حماس،راديو،صبح،نظامي،رفح

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فلسطینی شهاب، رسانه‌های عبری فاش کردند که عناصر حماس صبح امروز تلاش کردند تا عملیات اسارت نظامیان صهیونیست را در رفح انجام دهند.
این حمله یک نقطه استقرار تیپ کفیر در شمال رفح را هدف قرار داد و مبارزان حماس با مشارکت حدود ۱۵ نفر حمله دوجانبه‌ای را به سنگر تیم رزمی ۹۰۰ انجام دادند.
این حمله منجر به زخمی شدن چندین نظامی شد که با بالگرد به بیمارستان‌های نظامی منتقل شدند.
بر اساس گزارش‌های موجود، حال دست کم یکی از نظامیان وخیم گزارش شده است.
رادیو رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که گروه بزرگی از شبه نظامیان تلاش کردند تا به یک مقر پیشرفته ارتش نفوذ کنند.
بنا بر این گزارش این حمله حدود ساعت ۹ صبح توسط گروهی متشکل از بیش از ۱۰ شبه نظامی به محل واقع در خان یونس انجام شد.
عناصر حماس در این عملیات که بیش از نیم ساعت طول کشید، با استفاده از مسلسل و راکت‌انداز آر پی جی به سمت دشمن صهیونیستی آتش گشودند.
بنا بر گزارش رادیو اسرائیل مبارزانی که صبح امروز در حمله شرکت داشتند، از یکی از تونل‌ها خارج شده و به ورودی یکی از مواضع ارتش اشغالگر رسیدند.
آنها از فاصله صفر با نظامیان حاضر در مقر درگیر شدند.
رادیو اسرائیل اعلام کرد که برآوردها نشان می‌دهد که مبارزان قصد داشتند وارد موضع شده و نظامیان را به اسارت بگیرند.