خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش مردم و بهره‌برداران کلید حل بحران‌های آب و محیط زیست است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 11:53
معاون آبخیزداری، مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی کشور با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم و بهره برداران، گفت: عدم توجه به مدیریت منابع آبی و سهم مردم در تصمیم گیری ها، کشور را با بحران های جدی آب و محیط زیستی مواجه کرده است.
منابع،طبيعي،كشور،سازمان،آبخيزداري،حوزه،معاون،محيط،مديريت،نقش

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن وحید، معاون آبخیزداری، مراتع و بیابان سازمان منابع طبیعی کشور، در همایش تشکل‌های هگمتانه و سرمایه‌های اجتماعی گفت: نقش مردم و بهره‌برداران در حفظ و مدیریت منابع طبیعی و محیط زیست کشور بسیار حائز اهمیت است.
وی با اشاره به بخش محیط زیست و نقش اساسی سازمان منابع طبیعی در نظارت و هدایت برنامه‌های آبخیزداری و مراتع، اظهار کرد: این مجموعه همواره به‌صورت مستقیم و با اخلاص فعالیت می‌کند و همراهی و تذکرات مسئولان در بخش‌های مختلف، دلگرمی بزرگی برای ما بوده است.
معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی کشور افزود: در شرایط حساس کنونی، مشارکت فعال مردم و بهره‌برداران از منابع طبیعی، به‌ویژه جنگل‌ها و مراتع که بالغ بر 136 میلیون هکتار مساحت دارند، نقشی تعیین‌کننده در حفظ این منابع و جلوگیری از بحران‌های زیست‌محیطی ایفا می‌کند.
وحید با اشاره به مشکلاتی که ناشی از تغییرات اقلیمی و کمبود آب در کشور رخ داده، مطرح کرد: متأسفانه شاهد کم‌آبی و افت کیفیت منابع آبی در بخش‌های مختلف کشور هستیم که دلیل اصلی آن عدم توجه کافی به مدیریت منابع آب و مشارکت مردم در این حوزه است.
وی تاکید کرد: باید سهم مردم در مدیریت منابع طبیعی به‌خوبی دیده شود تا بتوانیم از بحران‌های آب و محیط زیستی به سلامت عبور کنیم.
معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی کشور با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان و سایر استان‌های کشور در حوزه آبخیزداری گفت: متأسفانه در توسعه مناطق، به ظرفیت‌های حوزه آبخیز به اندازه کافی توجه نشده و تمرکز بیش از حد بر توسعه سیاسی و اداری استان‌ها بوده است.
وحید بیان کرد: مدیریت حوزه منابع طبیعی نیازمند دو نقش اساسی است: نخست، مشارکت فعال مردم و بهره‌برداران، و دوم، انسجام و هماهنگی در بدنه دولت.
تنها با همکاری این دو بخش می‌توان بحران‌ها را پشت سر گذاشت و مسیر توسعه پایدار را پیش گرفت.
وی نقش مهم سازمان منابع طبیعی را در سیاست‌گذاری و تنظیم‌گری این حوزه برجسته دانست و افزود: این سازمان به عنوان نهاد تخصصی، می‌تواند با همکاری مردم و مسئولان بسیاری از مشکلات را به صورت علمی و صحیح حل کند.
معاون آبخیزداری سازمان منابع طبیعی کشور از همه دست‌اندرکاران و شرکت‌کنندگان در همایش تشکر کرد و ادامه داد: امیدوارم با همدلی و تعامل، وضعیت منابع طبیعی و محیط زیست کشور بهبود یابد.
انتهای پیام/