بیش از 21 هزار مترمربع از اراضی ملی متصرفی در شهرستان سوادکوه شمالی آزادسازی شد - تسنیم
تسنیم
|
استانها
|
چهارشنبه، 29 مرداد 1404 - 10:30
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سوادکوه شمالی، گفت: در راستای اجرای ماده 55 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع، بیش از 21 هزار متر مربع از اراضی ملی در سوادکوه اجرایی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجتالاسلام کریمی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سوادکوه شمالی، اظهار کرد: در چهار ماهه نخست سال جاری و در جریان اعمال ماده 55 قانون حفاظت از جنگلها و مراتع، 21 هزار و 428 متر مربع از اراضی متصرفی شهرستان سوادکوه شمالی خلع ید و اعاده به وضع سابق شد.
وی بیان کرد: با اجرای این حکم قضایی در مجموع 27 بنا که در محدوده مذکور قرار داشت، تخریب و اراضی پاکسازی شد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سوادکوه شمالی، گفت: با متخلفین و متعرضین به منابع طبیعی و ملی قاطعانه و بدون اغماض برخورد قضایی و قانونی صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام/