خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 25 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبرنگار تسنیم در نوار غزه، برنده جایزه سالانه «شهید شیرین ابوعاقله برای اعتلای رسانه ای»

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 28 مرداد 1404 - 17:53
آیه جوده، خبرنگار تسنیم در نوار غزه ، در سومین سال برگزاری جایزه شهید «شیرین ابوعاقله برای اعتلای رسانه ای» این جایزه را از آن خود ساخت.
جايزه،صهيونيستي،رژيم،تسنيم،باختري

به گزارش دفتر خبرگزاری تسنیم در کرانه باختری، «آیه جوده»، در سومین سال برگزاری جایزه شهید «شیرین ابوعاقله برای اعتلای رسانه‌ای» این جایزه را به دلیل نمایش درد و رنج‌های ملت فلسطین در نبرد با رژیم اشغالگر صهیونیستی از آن خود ساخت.
این جایزه هر ساله از سوی دانشگاه دولتی «بیرزیت» رام الله، واقع در کرانه باختری به برترین خبرنگاران و چهره‌های رسانه‌ای اهدا می‌شود.
در دومین سال برگزاری این رقابت «هشام زقوت»، خبرنگار شبکه الجزیره موفق شده بود جایزه مزبور را به خود اختصاص دهد.
آیه جوده از نخستین ماه‌های آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، به عنوان خبرنگار تسنیم در این باریکه پوشش رسانه‌ای آخرین اخبار و گزارش‌های ویدئویی را با موضوع محاصره، اشغالگری و نسل‌کشی فلسطینیان به دست نظامیان رژیم صهیونیستی بر عهده داشت.
انتهای خبر/