خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چه کسانی مخالف ماندن حسینی در استقلال بودند؟

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 28 مرداد 1404 - 11:00
برخی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال تهران خواهان جدایی سید حسین حسینی از این باشگاه بودند.
حسيني،استقلال،رأي،حضور،تاجرنيا،شجاعي،كاپيتان،تمديد

باشگاه خبرنگاران جوان - سید حسین حسینی، کاپیتان و دروازه‌بان فصل گذشته استقلال، پس از سال‌ها حضور در این تیم از جمع آبی‌پوشان جدا شد و به سپاهان پیوست.
جدایی او در حالی رقم خورد که حاشیه‌های زیادی پیرامون این تصمیم وجود داشت.
فریده شجاعی، عضو هیئت‌مدیره استقلال، در تاریخ ۵ مرداد و در جریان مراسم قرعه‌کشی لیگ بیست‌وپنجم اعلام کرد که درباره ماندن یا رفتن حسینی در هیئت‌مدیره رأی‌گیری شده است.
او گفت در این رأی‌گیری، حسینی نتوانسته رأی لازم برای ادامه حضور را کسب کند.
شجاعی تاکید داشت که خودش موافق تمدید قرارداد کاپیتان استقلال بوده و علاقه‌مند بوده این بازیکن همچنان در تیم بماند، اما نتیجه نهایی چیز دیگری شد.
شامگاه دوشنبه ۲۷ مرداد، علی تاجرنیا رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی استقلال، در یک برنامه تلویزیونی به تشریح جزئیات بیشتری پرداخت.
او گفت: «من به نظری جویباری اعلام کرده بودم که موافق ماندن سید حسین حسینی هستم و حداقل باید این بازیکن را حفظ کنید، اما چنین نشد.» تاجرنیا همچنین یادآور شد که ساپینتو، سرمربی وقت استقلال، علاقه زیادی به جذب دروازه‌بان خارجی داشت و حتی در لیست سه گزینه نهایی او نامی از حسینی دیده نمی‌شد.
بررسی آرای اعضای هیئت‌مدیره نشان می‌دهد که محمودرضا بابایی، علی نظری جویباری و مجتبی فریدونی با ادامه حضور حسینی مخالف بوده‌اند، در حالی‌که فریده شجاعی و علی تاجرنیا موافق تمدید قرارداد او بودند.
در نهایت سه رأی منفی در برابر دو رأی مثبت، باعث شد قرارداد کاپیتان استقلال تمدید نشود.
به این ترتیب، با توجه به تمایل ساپینتو به جذب گلر خارجی و رأی منفی اکثریت هیئت‌مدیره، سید حسین حسینی پس از ۱۳ سال حضور در استقلال از این تیم جدا شد و به سپاهان پیوست تا دوران تازه‌ای را در فوتبال خود تجربه کند.