خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حاشیه‌های کت پوشیدن زلنسکی در دیدار ترامپ/ کت و‌ تحقیر - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 28 مرداد 1404 - 00:12
در دیدار قبلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، در کاخ سفید حاضر شد، به طور کامل تحقیر شد؛ به گونه ای که علاوه بر توهین های دونالد ترامپ و دیگر مقامات آمریکایی، حتی نحوه پوشش او نیز به ابزاری برای تحقیر تبدیل گردید.
تحقير،كت،كاخ،سفيد،شلوار

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، نوبت قبل که زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در کاخ سفید حضور یافت، از سر تا پا تحقیر شد؛ تا آنجا که غیر از اهانتهای ترامپ و دیگر حاکمان کاخ سفید، حتی نوع پوشش او‌ نیز با تحقیر مواجه شد.
.
خبرنگار آمریکایی از او می‌پرسید چرا کت و شلوار رسمی نپوشیدی؛ و حاضران به او می‌خندیدند!
امروز، پس از یکسال، زلنسکی در دیدار دومش با ترامپ کاخ سفید، سعی کرده بود یکی از اهرمهای تحقیر نوبت قبل را کم‌ کند؛ او‌ بعد از مدتها نیمچه کت شلواری پوشید!
اما این بار هم به نوعی دیگر تحقیر شد.
دنیای بی‌رحم قدرت، با ادای لیبرالیسم به تو می‌گوید که میخواهد در همه چیز آزاد باشی و البته لخت شدن یکی از حقوق توست که باید دیگران به رسمیت بشناسند، اما واقعیت امر‌ این نیست؛ به وقتش، کت و شلوار که تنت می‌کنند هیچ، بعد از آن باز به تو‌ می‌خندند و تحقیرت می‌کنند!
واقعیت دنیای امروز این است؛ این فانتزی‌هایی‌ که به اسم لیبرالیسم و آزادی سر‌می‌دهند و به بهانه‌ی آن می‌خواهند استعمارت کنند را بشنو ولی باور نکن!
انتهای پیام/