خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 28 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زلنسکی: اوکراین آماده ایجاد یک معماری امنیتی جدید است

تسنیم | بین‌الملل | دوشنبه، 27 مرداد 1404 - 20:30
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، پیش از دیدار با دونالد ترامپ، همتای آمریکایی خود در کاخ سفید، اعلام کرد که کی یف آماده ایجاد یک معماری امنیتی جدید است.
اوكراين،پوتين،امنيتي،جمهور،ديدار،رئيس،صلحي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، رئیس جمهور اوکراین، امروز دوشنبه پیش از دیدار با دونالد ترامپ، مواضع خود را با شرکای اروپایی هماهنگ کرد.
زلنسکی بیان کرد که کی‌یف به دنبال صلحی قابل اعتماد و پایدار در جنگ با روسیه است و آماده است تا «یک معماری امنیتی جدید» ایجاد کند.
رئیس جمهور اوکراین در ادامه مدعی شد: ما نباید انتظار داشته باشیم که پوتین از برنامه‌های خود برای تجاوز بیشتر دست بردارد.
او همچنین افزود: ما باید کشتارها را متوقف کنیم و از شرکای خود که برای این منظور و در نهایت برای صلحی قابل اعتماد و شرافتمندانه تلاش می‌کنند، تشکر می‌کنم.
زلنسکی ادامه داد: ما به همراه رهبران فنلاند، انگلیس، ایتالیا، کمیسیون اروپا و دبیرکل ناتو، مواضع خود را پیش از دیدار با رئیس جمهور ترامپ هماهنگ کردیم.
اوکراین برای آتش‌بس واقعی و ایجاد یک معماری امنیتی جدید آماده است.
ما به صلح نیاز داریم.
همزمان با این اظهارات خبرگزاری فرانسه گزارش داد که پیش از دیدار ترامپ با زلنسکی در کاخ سفید آژیرهای حمله هوایی در کی‌یف به صدا در آمدند.
این در حالی است که امروز آمریکا میزبان سران کشورهای اروپایی و زلنسکی برای پیشبرد گفتگوها بمنظور پایان جنگ اوکراین است.
روز جمعه ترامپ و پوتین در این راستا گفتگو کردند و واشنگتن گفته است که پوتین با دادن ضمانت‌های امنیتی به کی‌یف موافقت کرده است اما مسکو هنوز این مساله را تایید نکرده است.
انتهای پیام/