خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 30 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موکب حاج قاسم در کردستان/مدیری که به خادمی‌اش افتخار می‌کند+فیلم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 مرداد 1404 - 12:18
موکب حاج قاسم در سه راه سنندج - مریوان در حالی در ایام اربعین و بعد از آن هم پذیرای زائران استان های دیگر که یکی از خادمان آن مدیرکلی بود که متواضعانه به مهمانان خدمت رسانی و به خادمی امام حسین(ع) افتخار می کرد.
موكب،اربعين،تسنيم،زائران،كردستان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کردستان، امسال همزمان با ایام اربعین 72 موکب داخلی در سطح استان و 4 موکب از کردستان در عراق به زائران خدمت‌رسانی می‌کرد.
یکی از موکب‌ها، موکب حاج قاسم در سه راه سنندج - مریوان بود که در ایام اربعین و بعد از آن هم پذیرای زائران استان‌های دیگر بود، در ادامه سلسله بازدیدهای میدانی از این موکب بازدید کردیم، یکی از خادمان آنجا، مدیرکلی بود که متواضعانه به مهمانان خدمت‌رسانی و به خادمی‌ امام حسین(ع) افتخار می‌کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره هدف از کار خود و اهمیت اربعین و وحدت و انسجامی که در طول این مدت میان مردم شیعه و سنی ایجاد شد، می‌گوید:
.
به گزارش تسنیم، امسال مرز باشماق برای چهارمین سال متوالی میزبان زائران اربعین حسینی بود.
انتهای پیام/481/