خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 26 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم خوش‌یمن برای سرمربی پرسپولیس/ موفقیت جالب وحید مقابل فجر شهید سپاسی

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 26 مرداد 1404 - 04:06
مروری بر آخرین فصل حضور وحید هاشمیان در لیگ برتر ایران نقطه مشترکی با حریف اول فصل بیست و پنجم لیگ برتر مشخص می‌کند.
پرسپوليس،گل،تيم،هاشميان،دقيقه،سپاسي،وحيد

سرویس ورزش مشرق - وحید هاشمیان سرمربی جدید تیم پرسپولیس که در تیر ماه امسال عهده‌دار هدایت قرمزپوشان تهرانی شد در آخرین فصل حضورش در فوتبال ایران با پیراهن پرسپولیس در لیگ برتر یازدهم به میدان رفت.
هاشمیان که باید در اولین گام به عنوان سرمربی پرسپولیس تیمش را به مصاف فجر شهید سپاسی شیراز بفرستد در اتفاقی جالب در هفته هشتم لیگ برتر یازدهم مقابل همین تیم اولین گل فصل خود را برای پرسپولیس به ثمر رساند تا از این نظر قفل گل نزدن هایش بشکند و این تیم شیرازی به نوعی برایش خوش یمن باشد.
پرسپولیس در آن دیدار که در تاریخ یکشنبه سوم مهرماه سال ۱۳۹۰ برگزار شد زننده یکی از دو گل برتری پرسپولیس مقابل فجر شهید سپاسی بود.
مسابقه‌ای که در پایان با پیروزی دو بر یک.
نکته جالب توجه اینکه وحید هاشمیان تا دقیقه ۶۸ روی نیمکت نشسته بود اما در همان دقیقه به جای حمیدرضا علی عسگری وارد زمین شد و روی پاس علی کریمی دومین گل پرسپولیس را درست یک دقیقه بعد از ورود به زمین در دقیقه ۶۹ به ثمر رساند.
دیگر گل تیم پرسپولیس در آن دیدار را نیز علی کریمی به ثمر رسانده بود.
یادآور می‌شود؛ پرسپولیس در هفته اول مسابقات لیگ برتر بیست و پنجم باید دوشنبه هفته جاری بیست و هفتم مرداد ماه در تهران به مصاف فجر شهید سپاسی شیراز برود که این بار وحید هاشمیان در کسوت سرمربی پرسپولیس را مقابل این تیم به میدان می‌فرستد.