خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدل توزیع بودجه بخش آموزش دانشگاه های علوم پزشکی تدوین می شود

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 22 تیر 1398 - 09:22
رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت از تدوین مدل تعیین و توزیع بودجه آموزش پزشکی خبر داد و گفت: این مدل باعث افزایش عدالت در توزیع منابع اعتباری می شود.
پزشكي،توزيع،بودجه،مدل،اعتبارات،آموزش،دانشگاه،تدوين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر فریدون نوری خواه در حاشیه کارگروه تخصصی جهت مدل تعیین و توزیع بودجه بخش آموزش عالی در دانشگاه های علوم پزشکی با تاکید بر اینکه تدوین مدل تعیین و توزیع بودجه آموزش پزشکی کاری ملی است، افزود: در تدوین این مدل، مجموعه ای از دانشگاه های علوم پزشکی، وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه نیز حضور دارند و این مدل باعث افزایش عدالت در توزیع منابع اعتباری در میان دانشگاه های علوم پزشکی خواهد بود.
وی افزود: در سالجاری، وزارت بهداشت با همکاری سازمان برنامه و بودجه، الگویی را برای تعیین، توزیع و کیفیت بخشی اعتبارات بخش آموزش پزشکی در سال ۹۸-۹۹ تعریف کردیم و تخصیص اعتبارات به بخش آموزش پزشکی برای امسال و سال آینده بر اساس این مدل خواهد بود.
رئیس مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت افزود: به منظور اخذ اعتبارات لازم برای بخش آموزش پزشکی، صاحبنظران ارکان مختلف تصمیم گیری و مدیریتی کشور از جمله سازمان برنامه و بودجه و کمیسیون های مجلس شورای اسلامی با مدل تدوین شده تعیین و توزیع بودجه آموزش پزشکی آشنا شدند که این مسئله موجب افزایش قدرت و قوت ما در محاسبه و جمع بندی اعتبارات خواهد شد.
نوری خواه با اشاره به وجود استانداردهای خاص برای تدوین مدل تعیین و توزیع بودجه آموزش پزشکی، گفت: این استانداردها موجب اصلاح رفتاری توزیع اعتبارات از سوی مدیران و روسای دانشگاه های علوم پزشکی می شود و به مدیران کمک می کند تا توزیع اعتبارات را هماهنگ با موقعیت دانشگاه و براساس شاخص و استانداردهای تعریف شده انجام دهند.
وی افزود: در کارگروه ها و کمیته های تشکیل شده در راستای تدوین الگوی اعتبار بخشی، حدود ۱۰ شاخص اصلی حاصل می شود که براساس این شاخص ها و الگوی مشخص شده، دانشگاه ها می توانند اصلاح رفتار سازی در تخصیص اعتبارات داشته باشند.