خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری و انهدام باند سرقت در قزوین

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 25 مرداد 1404 - 16:53
رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قزوین گفت: یک باند حرفه ای سرقت در استان قزوین شناسایی با دستگیری دو نفر از این سارقان، باند مذکور منهدم شد.
پليس،دستگاه،باند،قزوين،سرقت،آگاهي،اموال،دستور

امیرحسام عزیزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین اظهار کرد: پلیس باتوجه به گزارش‌های مردمی بعد از هر گزارش سرقت، کار تخصصی را برای شناسایی و دستگیری سارقان در دستور کار قرار می‌دهد تا امنیت مردم خدشه‌دار نشود.
وی افزود: چندی پیش چند گزارش‌ سرقت و همچنین خرید و فروش اموال مسروقه توسط یک باند حرفه‌ای در شهر قزوین به پلیس آگاهی استان ارجاع شد که شناسایی اعضای این باند بدون درنگ و با کار شبانه‌روزی در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
رئیس پلیس آگاهی استان قزوین ادامه داد: در این پرونده توانستیم با به کار بردن شگردهای تخصصی پلیسی و با هماهنگی و دستور مقام قضایی این باند را که شامل دو نفر بودند شناسایی و دستگیر کنیم.
عزیزی افزود: در این پرونده دو سارق با همکاری یا مال‌خر اقدام به سرقت و خرید و فروش اموال مسروقه در قزوین می‌کردند که با انهدام و دستگیری این باند، 22 فقره سرقت تا امروز کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: با بازجویی‌های فنی علاوه بر اعتراف سارقان به 22 فقره سرقت، مال‌خر این باند نیز دستگیر و متهمان پس از تشکیل پرونده با دستور مقام قضائی روانه زندان شدند.
رئیس پلیس آگاهی استان قزوین در تشریح اموال مسروقه مکشوف بیان کرد: بک دستگاه خودرو سواری، 12 دستگاه موتورسیکلت، 5 دستگاه گوشی تلفن همراه، 2 دستگاه دوچرخه، یک دستگاه مانیتور رایانه به همراه یک دستگاه کارتخوان مغازه ازجمله اموال مکشوفه است که تعدادی از آن به مالباختگان تحویل داده شده است.
عزیزی یادآور شد: از همشهریان می‌خواهیم اگر شکایتی در این پرونده دارند حتما به پلیس آگاهی مراجعه کرده و برای کمک به پلیس در ناامن کردن جامعه برای سارقان و مجرمان، گزارش‌های خود را از طریق سامانه 110 ارائه دهند.
انتهای پیام/