خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حداکثر امتیاز فوق‌العاده خاص به تمام کارکنان بخش بهداشت اختصاص یابد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 25 مرداد 1404 - 09:46
عضو کمیسیون بهداشت مجلس در نامه‌ای به رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور خواستار اختصاص حداکثر امتیاز فوق‌العاده خاص (۲۵ هزار امتیاز) به تمامی کارکنان بخش بهداشت و درمان شد.
درمان،سلامت،بهداشت،اداري،استخدامي،پرسنل،كادر

باشگاه خبرنگاران جوان - حسن‌نتاج، نماینده مردم بابل و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با تأکید بر نقش بی‌بدیل پرسنل خدوم و فداکار حوزه سلامت در سال‌های اخیر، به‌ویژه در دوران همه‌گیری ویروس کرونا و بحران‌هایی نظیر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و سایر شرایط سخت اضطراری، تصریح کرد: این عزیزان در شرایط بسیار دشوار، جان خود را برای صیانت از سلامت مردم در معرض خطر قرار دادند و با ایثار و فداکاری، امنیت و سلامت جامعه را تضمین کردند.
وی با یادآوری سخنان مقامات عالی‌رتبه مبنی بر لزوم قدردانی از تلاش‌های کادر درمان و تجلیل از این قشر افزود: پرسنل بهداشت و درمان، سربازان سلامت و فرشتگان نجات این سرزمین هستند و شایسته است که با اعطای حداکثر امتیاز فوق‌العاده خاص (۲۵ هزار امتیاز)، قدردانی عملی از خدمات آنان صورت گیرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ابراز امیدواری کرد که سازمان اداری و استخدامی کشور با تأیید این درخواست، گامی مهم در جهت تحقق عدالت اداری، ارتقای انگیزه شغلی و افزایش رضایتمندی کادر بهداشت و درمان بردارد.
منبع: خانه ملت