خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 25 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمل آرد ویژه خبازی‌‌ها در مازندران ضابطه‌مند می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 24 مرداد 1404 - 10:53
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران از تدوین استانداردهای کیفی و بهداشتی حمل آرد در استان خبر داد.
آرد،حمل،استان،استانداري،مازندران،سرپرست

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد ابراهیم تولایی سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با بیان اینکه مسأله حمل آرد در استان باید یک‌بار و برای همیشه حل شود، اظهار داشت: هزینه و مسیر حمل آرد کاملا مشخص شده است، بنابراین تمامی این مسیر باید تحت نظارت و کاملا سالم باشد.
وی با اشاره به پیگیری 24 ساعته مطالبات نانوایان استان، گفت: نظارت بر روند حمل آرد در استان به‌گونه‌ای باشد که بازدارنده بوده و جلوی تخلفات احتمالی گرفته شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران، در ادامه تصریح کرد: اگر تخلفی تکرار می‌شود نشان می‌دهد یا خلأ قانونی داریم و یا نظارت‌ها به‌درستی انجام نمی‌شود.
تولایی تأکید کرد: شرکت‌های حمل آرد باید تضمین دهند همیشه آرد را در هر شرایطی به نانوایان سراسر استان تحویل می‌دهند.
وی خاطرنشان ساخت: با تصمیم کارگروه آرد و نان استان، حمل آرد به صورت یکپارچه در استان انجام می‌شود و شرکت‌های حامل باید مجهز به دوربین و GPS باشد تا مسیر حمل آرد کاملا تحت نظارت قرار گیرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران گفت: خودروهای حمل آرد باید منطبق با استانداردهای وزارت بهداشت باشند و استانداردهای کیفی برای حمل آرد در استان تدوین شود.
انتهای پیام/