خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 24 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین با توقف در شهری در سواحل شمالی روسیه راهی آلاسکا شد

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 24 مرداد 1404 - 09:53
رئیس جمهور روسیه در آستانه عزیمت به آلاسکا، با اشاره به تلاش صادقانه دولت دونالد ترامپ برای پایان دادن به بحران اوکراین، بعید ندانست که در صورت ایجاد شرایط پایدار صلح برای طرفین درگیری، توافقات جدیدی در زمینه کنترل تسلیحات راهبردی نیز امضا شود.
روسيه،پوتين،آمريكا،آلاسكا،ديدار،اوكراين،ماگادان،پايان،شهر،مس ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین اعلام کرد که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، بامداد امروز، جمعه، پیش از سفر به ایالت آلاسکا و دیدار با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، وارد شهر ماگادان در خاور دور روسیه شده است.
ماگادان مرکز استان ماگادان در شمال‌شرقی روسیه است.
این شهر در ساحل دریای اختسک قرار دارد و به دلیل موقعیت جغرافیایی‌اش آب‌وهوای بسیار سرد دارد.
ماگادان در دوران اتحاد جماهیر شوروی به‌عنوان یکی از مراکز مهم استخراج طلا و سایر فلزات گران‌بها شهرت داشته و متأسفانه در تاریخ خود به اردوگاه‌های کار اجباری (گولاگ‌ها) نیز گره خورده است.
در حال حاضر این شهر حدود 90 تا 100 هزار نفر جمعیت دارد و همچنان فعالیت‌ استخراج معادن و ماهیگیری از بخش‌های مهم اقتصاد آن محسوب می‌شود.
توقف پوتین در ماگادان علاوه بر جنبه لجستیکی به‌عنوان نقطه‌ای نزدیک‌ به آلاسکا، فرصتی برای رسیدگی به امور منطقه‌ای و توجه به مسائل این مناطق دورافتاده شمال‌شرقی روسیه است، موضوعی که سخنگوی کرملین نیز به آن اشاره کرده است.
به گفته پسکوف، رئیس‌جمهور روسیه در این شهر از یک واحد صنعتی بازدید کرده و با فرماندار دیدار خواهد کرد.
وی افزود که پوتین در سفرهای خود به مناطق شمال‌شرقی کشور، همواره از فرصت رسیدگی به امور منطقه‌ای استفاده کرده است.
پوتین و ترامپ قرار است امروز، جمعه، 15 آگوست، در پایگاه نیروی هوایی آمریکا «المندورف-ریچاردسون» در حومه شهر انکوریج آلاسکا با یکدیگر دیدار کنند.
طبق برنامه رئیس‌جمهور آمریکا که صبح امروز توسط دفتر مطبوعاتی کاخ سفید منتشر شد، دیدار روسای جمهور روسیه و آمریکا در انکوریج، ساعت 11:00 به وقت محلی و 22:00 به وقت مسکو آغاز خواهد شد.
به گفته سخنگوی کرملین، موضوع اصلی این نشست، بررسی راههای حل و فصل مناقشه اوکراین خواهد بود و در پایان این دیدار، پوتین و ترامپ یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک برگزار خواهند کرد.
لازم به ذکر است بامداد امروز هواپیمایی که حامل خبرنگاران روس بود، در فرودگاه انکوریج ایالت آلاسکا، جایی که دیدار رئیس‌جمهور روسیه و رئیس‌جمهور آمریکا برنامه‌ریزی شده است، به زمین نشست.
بر اساس داده‌های سرویس Flightradar، یک هواپیمای روسی دیگر از نوع ایل-96 که از فرودگاه ونوکووای مسکو پرواز کرده بود، ساعت 02:10 به وقت مسکو در انکوریج فرود آمد.
این پرواز احتمالاً حامل یکی از گروه‌های مقدماتی مسئول آماده‌سازی نشست سران روسیه و آمریکا است، وارد آلاسکا شد.
اشاره پوتین به تلاش‌های دولت ترامپ برای پایان دادن به درگیری اوکراین
رئیس‌جمهور روسیه عصر روز گذشته نشستی با اعضای ارشد دولت، مقامات بلندپایه و دفتر ریاست‌جمهوری به منظور به آماده‌سازی نشست سران روسیه و آمریکا در آلاسکا برگزار کرد.
ولادیمیر پوتین در این نشست یادآور شد که دولت دونالد ترامپ، برای پایان دادن به درگیری در اوکراین تلاش‌های جدی و فعالی انجام می‌دهد.
وی گفت: «به نظر من، دولت آمریکا تلاش‌های نسبتاً جدی و صادقانه‌ای برای متوقف کردن درگیری‌ها، پایان دادن به بحران و دستیابی به توافق‌هایی که برای همه طرف‌های درگیر در این مناقشه مفید باشد، انجام می‌دهد.»
به گفته وی، کاخ سفید گام‌هایی با هدف ایجاد شرایط پایدار برای صلح نه تنها میان مسکو و کی‌یف، بلکه در اروپا و در سطح جهانی برمی‌دارد.
پوتین احتمال توافقات جدیدی در زمینه کنترل تسلیحات را بعید ندانست
رئیس‌جمهور روسیه در این نشست همچنین اعلام کرد که در صورت ایجاد شرایط پایدار صلح برای طرف‌های درگیر در اوکراین، این کشور ممکن است در آینده توافق‌های جدیدی در زمینه کنترل تسلیحات تهاجمی راهبردی امضا کند.
پوتین تاکید کرد: «برای آنکه همه درگیری‌ها متوقف شود، بحران اوکراین پایان یابد و به توافق‌هایی که برای همه طرف‌های درگیر مفید باشد، برسیم، باید شرایط پایدار صلح میان کشورهای ما، در اروپا و حتی در جهان ایجاد شود.
در این صورت، می‌توانیم در مرحله بعد به توافق‌هایی در زمینه کنترل تسلیحات تهاجمی راهبردی برسیم.»
یوری اوشاکوف، دستیار رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته یادآور شد که موضوع اصلی دیدار رؤسای‌جمهور روسیه و آمریکا در انکوریج آلاسکا، بررسی راه‌های حل و فصل مناقشه اوکراین خواهد بود.
به گفته وی، پوتین و ترامپ همچنین به مسائل گسترده‌تر مربوط به تضمین صلح و امنیت بین المللی نیز خواهند پرداخت.
به گفته وی، هیئت روسی شامل سرگئی لاوروف- وزیر امور خارجه، آندری بلویوسوف- وزیر دفاع، آنتون سیلوانوف- وزیر دارایی، کیریل دیمیتری‌یف- نماینده ویژه رئیس‌جمهور در همکاری با کشورهای خارجی و رئیس صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه و البته خود اوشاکوف خواهد بود.
انتهای پیام/