خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت 5000 نفر در آزمون‌های بورد تخصصی و فوق تخصصی امسال - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 23 مرداد 1404 - 18:53
وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از ستاد چهل وچهارمین دوره آزمون گواهینامه، هفتادودومین دوره آزمون تخصصی و سی ونهمین دوره آزمون دانشنامه فوق تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از حضور 5 هزار شرکت کننده در این آزمون ها خبر داد.
تخصصي،آزمون،علمي،كيفيت،پزشكي،دوره

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بازدید از ستاد چهل‌وچهارمین دوره آزمون گواهینامه، هفتادودومین دوره آزمون تخصصی و سی‌ونهمین دوره آزمون دانشنامه فوق‌تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این آزمون‌ها را بالاترین سطح آزمون‌های علمی کشور دانست.
وی با اشاره به شرکت پنج هزار نفر در آزمون‌های تخصصی و فوق‌تخصصی امسال، گفت: آزمون بوردهای تخصصی و فوق‌تخصصی، بالاترین سطح آزمون‌ها و رده علمی در کشور است که از دو جهت حائز اهمیت است.
وی افزود: اول اینکه باید همه مناطق و شهرهای کشور را در زمینه تأمین متخصص و شهرهای بزرگ را در زمینه وجود فوق‌تخصص، پوشش دهیم تا خدمات خوبی به مردم ارائه شود؛ که خوشبختانه تاکنون این اتفاق افتاده است و در تمام مراکز استان‌ها، پیشرفته‌ترین خدمات تخصصی ارائه می‌شود.
وی ادامه داد: دوم اینکه آزمون‌ها نشان‌دهنده کیفیت علمی و آموزشی است که در حوزه پزشکی بسیار مهم است.
در حوزه سلامت، استانداردها و کیفیت علمی و آموزشی حرف اول را می‌زند.
به همین دلیل، باید در آزمون‌های کتبی، شفاهی و مهارتی، افراد شاخص، برجسته و با کیفیت بالا پذیرش شوند.
براساس اعلام وزارت بهداشت، آزمون‌های کتبی و شفاهی تخصصی و فوق‌تخصصی 1404، شهریور امسال برگزار می‌شوند.
انتهای پیام/