خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

البرادعی: آمریکا در حال اعمال روش غرق مصنوعی علیه ایران است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 22 تیر 1398 - 04:22
مدیر کل اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت آمریکا در حال غرق کردن ایران بوده و سپس به آن نگاه می‌کند و می‌گوید بیایید بدون پیش شرط با یکدیگر مذاکره کنیم!
اسبق،البرادعي،اتمي،آژانس،مدير،انرژي

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از رادیو بی‌بی‌سی، محمد البرادعی، مدیر کل اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که اقدام ایران در افزایش سطح غنی سازی اورانیوم از ۳.۶۷ درصد به ۴.۵ درصد هنوز تا غنی سازی ۹۰ درصد که مورد نیاز ساخت بمب هسته‌ای است فاصله بسیار زیادی دارد.
مدیر کل اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «این اقدام فریاد برای دریافت کمک است.
آن‌ها فاصله بسیار زیادی با یک سلاح هسته‌ای دارند و یک تهدید فوری نیستند.»
البرادعی افزود: «این واکنشی نمادین از کشوری است که به دلیل تحریم‌های اعمالی از سوی آمریکا حتی نمی‌تواند دارو وارد کند.»
مدیر کل اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای خروج از برجام را فاقد منطق، مبنای قانونی و هرگونه عقل سلیم توصیف کرد.
البرادعی گفت: «آمریکا در حال اعمال روش غرق مصنوعی علیه ایران است.
آن‌ها در حال غرق کردن ایران بوده و سپس به آن‌ها نگاه می‌کنند و می‌گویند بیاید بدون پیش شرط با یکدیگر مذاکره کنیم!»
وی که برنده جایزه صلح نوبل بوده در ادامه گفت: «هیچ کشوری تحت شرایط تحقیر آمیز حاضر به همکاری نیست.»
انتهای پیام/