خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 23 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید 370 هزار تن گندم در همدان؛ پرداخت 40 درصد مطالبات گندم کاران

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 23 مرداد 1404 - 11:13
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان همدان با اشاره به خرید 370 هزار تن گندم از کشاورزان بیان کرد: 40 درصد از مطالبات کشاورزان پرداخت شده است.
گندم،خوانساري،تن،استان،مطالبات،كشاورزان،همدان،محصول،خريد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید حسین خوانساری در جمع خبرنگاران گفت: از ابتدای فصل خرید گندم تاکنون370 هزار تن به ارزش 76 هزار و 51 میلیارد ریال از کشاورزان همدانی خریداری شده است.
وی افزود: بر اساس آخرین آمار، تاکنون 30 هزار ریال از مطالبات گندمکاران به حساب آنها واریز شده که معادل 40 درصد از کل مطالبات است.
خوانساری با تاکید بر اهمیت استمرار پرداخت‌ها بیان کرد: سعی داریم با همکاری سازمان‌های مرتبط و تخصیص به‌موقع اعتبارات بقیه مطالبات کشاورزان در اسرع وقت پرداخت شود تا بتوانند هزینه‌های جاری و برنامه‌های کشاورزی خود را به‌موقع مدیریت کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی همدان ادامه داد: خرید گندم در 56 مرکز فعال استان تا پایان شهریور انجام می‌شود.
خوانساری با اشاره به مقدار خرید گندم در شهرستان ها اعلام‌کرد: کبودرآهنگ با 93 هزار تن؛ رزن با 78 هزار تن و نهاوند و اسدآباد هر یک با 5 هزار تن در جایگاه اول تا سوم قرار دارند.
وی تصریح کرد: استان همدان به‌عنوان یکی از قطب‌های مهم تولید گندم در کشور، سهم قابل توجهی در تأمین نیازهای داخلی دارد و کیفیت بالای محصول تولیدی این استان مورد توجه کارخانه‌های آرد و سایر صنایع غذایی قرار گرفته است.
خوانساری گفت: با توجه به اهمیت محصول گندم و امنیت غذایی کشور، همکاری و همراهی کشاورزان در تحویل به‌موقع محصول و دقت در کیفیت عرضه، نقش مهمی در موفقیت این طرح ملی دارد و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان نیز تمام توان خود را برای پشتیبانی و حمایت از این قشر زحمتکش به کار می گیرد.
انتهای پیام/